ZVERSKI JE UBIJEN, A POČINIOCI NIKADA NISU PRONAĐENI! Poznati glumac BRUTALNO je PREBIJEN, pao u KOMU iz koje se nikada NIJE PROBUDIO!

Autor:

Zabava

04.02.2022

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati glumac Dragan Maksimović Maksa preminuo je na današnji dan pre 19 godina od posledica brutalnog prebijanja grupe neonacista, navijača Rada.

ZVERSKI JE UBIJEN, A POČINIOCI NIKADA NISU PRONAĐENI! Poznati glumac BRUTALNO je PREBIJEN, pao u KOMU iz koje se nikada NIJE PROBUDIO!

Foto: Youtube

Dragan Maksimović je pretučen 18. novembra 2000. godine u jednom restoranu jer su huligani, nakon izgubljene utakmice mislili da je Rom zbog tamnije puti, te dali sebi za pravo da ga zverski napadnu i pretuku.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Dragan Maksimović Maksa preminuo je u 52. godini

Kako je bio dijabetičar, astmatičar i tek operisan od katarakte, Maksimović se nije suprotstavio, a vlasnik restorana mu nije pomogao već ih je sve isterao na ulicu, dok su prolaznici okretali glavu nad nemilosrdnim batinanjem.

Republika

Foto: Youtube

Dragan Maksimović Maksa pretučen na Zelenom vencu

Rođak ga je odvezao u Urgentni centar, ustanovljeni su prelomi karlice i butne kosti, a početkom februara je pao u komu iz koje se nikada nije probudio. Nešto više od dva meseca kasnije, 4. februara 2001. godine preminuo je od embolije.

Republika

Foto: Youtube

Dragan Maksimović Maksa podlegao je batinama

Čitav događaj i njegova smrt nisu bili predmet medijske pažnje, a on sam nije želeo da sarađuje sa policijom i bilo šta govori o napadu, tražio je da se ti niko ne goni krivično i oni do dana današnjeg nisu identifikovani. Preminuo je u 52. godini života.

Republika

Foto: Youtube

Dragan Maksimović Maksa preminuo je pre 19 godina

Na mestu na Zelenom vencu na kom se dogodio ovaj incident postavljena je spomen-ploča posvećena ovom glumcu, a na godišnjicu njegove smrti kolege i prijatelji iz Narodnog pozorišta tu polažu cveće.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
DraganS

05.02.2022 07:57

Čuveni Misa iz filma Petrijin venac. Uloga mučenika i žrtve koji umire u bolnici koju je maestralno odigrao. Ubistvo ne zastareva. Otvoriti slučaj i rešiti.