TO MU JE BILA NAJVEĆA ŽELJA! Ljubomir Bandović saopštio TUŽNE VESTI koje KIDAJU DUŠU!

Autor:

Zabava

10.10.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubomir Bandović je dugi niz godina muku mučio sa svojom sada već bivšom suprugom da dobiju potomstvo, ali nažalost to se nije desilo.

Republika

Foto: Republika.rs

Ljubomir Bandović je dugi niz godina proveo u braku sa Tatjanom

Glumac Ljubomir Bandović je sa svojom izabranicom Tatjanom stupio u braku 2004. Tatjana koja se inače bavi slikarstvom i popularni glumac su važili za skladan par, a velika želja im je bila da dobiju dete, ali ipak neostvarena. Glumac je često isticao da muče muku sa dobijanjem prinove, al je jednom prilikom istakao da ukoliko im se ta želja ne ostvari, da će pružiti utočište nekome ko nije imao sreće sa roditeljima.

Međutim, ubrzo nakon toga usledio je krah njihove ljubavi, a popularni glumac se uvek trudio da svoj život ne eksponira, te javnost nije bila upoznata upotpunosti iz kog razloga su odlučili da se raziđu. Jednom prilikom popularni glumac je otvorio dušu o svom braku, a to je bila jedna od retkih situacija kada je glumac pričao o braku:

 

- Tanja i ja imamo po 40 godina, ali lekari kažu da i dalje postoje velike šanse da se ostvarimo kao roditelji. Na kraju krajeva, naš zdrav odnos prema tome kaže da ćemo u jednom određenom momentu, ukoliko Tanja ne ostane u drugom stanju, spasti neko dete koje nije imalo sreće da raste s roditeljima. Ne zbog neke plemenitosti, već da ostvarimo svoju potrebu i poklonimo nekom život kakav dolikuje. Nije porodica krv - rekao je glumac svojevremo za medije.

Nakon toga su usledila brojna šuškanja da je zapravo razlog njihovg razvoda upravo nemogućnost da dobiju dete.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading