MARKU ŽIVIĆU SE STANJE STABILIZUJE: Glumac nakon hitne hospitalizacije prebačen na neinvazivnu ventilaciju!

Autor:

Zabava

04.10.2021

10:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Marko Živić hitno je primljen u bolnicu nakon što mu se zdravstveno stanje naglo pogoršalo od posledica koronavirusa, doktori su uspeli da mu stabilizuju stanje i sada je na takozvanoj neinvazivnoj ventilaciji.

Republika

Foto: ST/Nebojša Mandić

Marko Živić u boljem stanju

Glumac Marko Živić hospitalizovan je zbog koronavirusa, a kako Blic prenosi trenutno se bolje oseća, ekstubiran je i na neinvazivnoj ventilaciji.

Ovo nije prvi put da je glumac primljen na bolničko lečenje zbog kovida, a nakon što mu se posle prvog puta stanje stabilizovalo, otpušten je na kućno lečenje, da bi mu se stanje naglo pogoršalo zbog čega je ponovo hospitalizovan, prenosi Alo.

Republika

Foto: ST/Nebojša Mandić

Marku Živiću stabilizovano zdravstveno stanje

Podsetimo, Marko je bolovao od tumora jednjaka i želuca koji mu je odstranjen 2008.godine, a on je u jednoj emisiji govorio o teškom periodu i svemu što je prošao, te je priznao da je slučajno otkrio bolest

- Potpuno slučajno sam to otkrio. Danas imam rez od 15 santimetara, duž grudi i stomaka. Abdomen je zeznut, jer oni odstranjuju šta ne valja, a onda sklapaju šta mogu. Moja operacija je trajala sedam i po sati. Ali sam shvatio da imam dve opcije: ili da uđem hrabro ili da odustanem. Naravno odmah sam se odlučio za ovu prvu - rekao je glumac tada, pa dodao da mu je noć pred operaciju bilo najteže.

Republika

Foto: ST/Nebojša Mandić

Marko Živić otkrio je kako mu je bilo kada je 2008. išao na operaciju i odstranio tumor

- Sećam se noći pred operaciju, tad mi je bilo najteže. Gledam kroz prozor, sneg pada i vidim da nema nazad, nema druge opcije. Onda kreneš da razmišljaš o svemu i svačemu, bože otkud ovo, zašto, ali mislim da mi je pomoglo što sam bio lud u svojoj energiji. Lud da tu trku istrčim.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading