SNIMANJE KORENA: Osvanula prva fotka Lauša kao Aćima Katića

Autor:

Zabava

20.10.2017

21:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prva fotografija Žarka Lauševića kao Aćima Katića već je usijala društvene mreže, a sudeći po komentarima javnost s nestrpljenjem očekuje seriju "Koreni".

RepublikaFoto: instagram.com/_lilihip_
Radi punom parom: Žarko Laušević

U pitanju je projekat RTS i producentske kuće "Eye to Eye", a Ćosićevu priču o sukobu očeva i sinova, porodičnom poreklu i problemu identiteta ispričaće producent Goran Šušljik i reditelj Miloš Avramović sa dramaturgom Đorđem Milosavljevićem.

Kako je Srpski telegraf već pisao, iako se u medijima pominjalo da je Aleksandru Berčeku poverena uloga srpskog patrijarhalnog domaćina s kraja 19 veka, lik junaka iz čuvenog romana "Koreni" poverena je omiljenom Laušu.

Jedna od glavnih ženskih uloga poverena je Slobodi Mićalović, a priliku da stanu u kadar imaće i mnogi mladi glumci. Radnja romana i serije odigrava se u imaginarnom selu Prerovo za vreme kralja Milana, a prati život bogate seoske porodice Katić i njihovih slugu.

Predviđeno je da "Koreni" imaju 12 epizoda, koje će biti snimane u blizini Jagodine.

Lauš je prvo bio zauzet na snimanju serije Dragana Bjelogrlića "Senke nad Balkanom", a potom je u Boru sa Svetozarom Cvetkovićem, Sergejem Trifunovićem i Igorom Benčinom radio na filmu "Volja sinovljeva".

Kako je Srpski telegraf već pisao, Laušević je angaovan i na velikom igranom projektu "Princ Rastko srpski", koji se radi po scenariju Milovana Vitezovića i u režiji Miroslava Lekića, a čiji se nastavak snimanja očekuje ove jeseni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading