NARODNO ZAPOŠLJAVA "GLUMCE" BEZ IJEDNE ODIGRANE PREDSTAVE

Autor:

Zabava

12.10.2017

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Ninković jedna je od naših najpopularnijih glumica koja je u biografiju upisala neke od najzapaženijih televizijskih, filmskih i pozorišnih uloga i za njih dobila brojne nagrade. Iako je već godinama deo Narodnog pozorišta, nedavno je izgubila strpljenje i rešila da otvoreno progovori o problemima i neregularnostima u okviru nacionlanog teatra.

RepublikaFoto: youtube.com/SVOJ NA SVOME sa Nenadom Milenkovićem
Intervju sa Natašom Ninković

Gostujući u emisiji "Svoj na svome" rešila je da obelodani muke kroz kroje prolazi ona, ali i njene kolege.  

- Bilo je slučajeva da odigraju predivni glumci po dve, tri uloge glavne u ovom pozorištu i ništa, zato što niko nema da urgira da se oni zaposle ovde - kazala je Ninković i istakla koliko joj smeta što neki "glumci" po preporukama postaju deo pozorišta.

 - Ovde je tako svratište da to postaje nepodnošljivo. Saznajemo da je neko primljen i da je na platnom spisku zato što je za njega urgirao taj i taj, a da pritom nema nijednu odigranu ulogu u ovom pozorištu. Sada već znamo. Ako se pojavi, može neko statiranje, manja neka uloga ili najviše voli zamenu, onda nam je jasno da će za mesec ili biti na platnom spisku - zaključila je Nataša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading