Srpski glumac šokirao javnost: Da li sam da se ubijem?

Autor:

Zabava

22.02.2019

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako su mnogi navikli na Pedju Damnjanovića kao na smernog i povučenog glumca, on je rešio da šokira javnost porukom na svom instagram nalogu i dobio brutalan odgovor.

RepublikaFoto: Adam Radosavljević
Peđa i Nataša...

- Da li sam da se ubijem ili da sačekam ženu da to uradi? - pitao je glumac svoje pratioce na društvenoj mreži.

Svi su ostali zatečeni ovakvim pitanjem, ali nikom nije bilo jasno o čemu se radi. Kada smo ga pozvali za komentar, Peđa nam je rekao:

- Nije valjda da ste stvarno pomislili da ću sebe lišiti života? (smeh) U pitanju je predstava koju igram sa mojom dragom prijateljicom i koleginicom Natašom Aksentijević pod nazivom "Kako i zašto ubiti muža", pa sam se upravo zbog toga našalio ispod naše zajedničke fotografije takvim komentarom.

Inače, Nataša u predstavi igra moju ženu - rekao nam je Peđa.

S druge strane, njegova koleginica je očigledno  pročitala Peđin status na Instagramu, pa je odučila da mu uzvrati i to još brutalnijom porukom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jeste li ikada poželeli da ubijete?muža? Jooooooj @pedjadamnjanovic @akademija28 03.03.2019.

A post shared by Natasa Aksentijevic (@aksentijevicnatasa) on Feb 21, 2019 at 11:31pm PST

- Jeste li ikad poželeli da ubijete muža? Joooj! - napisala je Nataša i time Peđi jasno stavila do znanja da će mu ona prekratiti muke, ali samo u predstavi.
Urnebesna komedija "Kako i zašto ubiti muža", svoju premijeru će imati 3. marta u "Akademiji 28", a na koji način će se njih dvoje obračunati u ovoj hit predstavi, ostaje da vidimo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading