DO "IGRE PRESTOLA" JOŠ MALO, ZA "ČUDNIJE STVARI" SE STRPITE

Autor:

Zabava

31.07.2018

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova sezona "Igre prestola" startovaće u prvoj polovini naredne godine, dok "Čudnije stvari" neće početi pre narednog leta. "Kuća od karata" je najveća neizvesnost, a "Pravi detektiv" bi trebalo da se vrati kvalitetu iz prve sezone.

 

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Emilija Klark kao Kalisi

Kritičari predstavnici najvećih produkcijksih kuća najavili su nedavno datume novih sezona najpopularnijih serija, ali i nove projekte.


Tako, ljubitelji fantastične sage "Igra prestola" prvoj epizodi sedme sezone mogu da se nadaju već početkom godine. Predsednik HBO Kejsi Blojs kaže i da je naručeno pet prologa, a za šesti traže reditelja. 

Što se tiče serije "Pravi detektiv", gledaoci koji su se razočarali u drugu sezonu, imaju čemu da se raduju jer iz HBO obećavaju da će Maheršal Ali oduvati publiku u trećoj.


NEMA NIŠA NA BRZINU


Blojs havli i nove "Velike, male laži" i kaže da je Meril Strip "veoma, veoma dobra".


Finalna sezona serije "Veep" je trenutno u rukama scenarista, a prve scene snimaće se najesen kako bi bile montirane i prikazivane u prvoj polovini 2019.  Konkurenti iz Netfliksa ne žure, pa apsolutni hit prošle sezone "Čudnije stvari" najavljuju tek sledećeg leta.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Mili Bobi Braun kao Jedanaest u "Čudnijim stvarima"

-Braća Dafer i Šon Levi su radili veoma naporno. Oni znaju da su ulozi veliki, tako da žele da donesu nešto veće i bolje od onoga što su napravili prošle godine, tako da hoće da uzmu dovoljno vremena da bi sve bilo kako treba - istakla je zamenica predsednika Netfliksa Sindi Holand.


PRVA CRNKINJA MILIJARDERKA


Ovom prilikom, Netfliks je najavio novu seriju pod nazivom "Madam Si Džej Voker" sa Oktavijom Spenser u glavnoj ulozi. Ona tumači ulogu prve američke crne žene koja je sama stekla milijardu dolara. Spenserova će na ovoj seriji raditi i kao izvršni producent zajedno sa Lebronom Džejmsom.

Na datum za "Kuću od karata" tek se čeka, mada iz Netfliksa poručuju da je šesta sezona svakako oduvek bila planirana kao finalna, čak i pre nego što je Kevin Spejsi isključen iz serije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading