(FOTO) BIO JE PRVI GEJ u domaćem filmu, masirao je GIDRU, a danas izgleda ovako!

Autor:

Zabava

23.01.2018

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je masirao Gidra u Žikinoj dinastiji, kao bodi bilder Stanislav, nosio je Branku Katić na ramenima u filmu "Nije lako biti muškarac" i u istom bio prvi gej na jugoslovenskom platnu. Zoran Jovanović bi je poznat po mišićavom telu, koje ga je i proslavilo i dovelo rame uz rame sa najvećim legendama domaćeg filma.

RepublikaFoto: youtube.com/ MONDO portal
Zoran Jovanović glumio je ćutljivog ali snažnog momka

Osamdesetih godina retki su bili momci koji su se bavili bodibildingom. Jedan od njih bio je i Zoran Jovanović, koji je povremeno radio kao obezbeđenje na vratima jednog kluba u Bezistanu. Tu je zbog svoje snažne građe zapao za oko producentima sa RTS-a i odmah su ga angažovali, prenosi portal Mondo. Prvo je samo protrčao kroz kadar, a onda su usledile ozbiljnije uloge u filmovima "Nije lako sa muškarcima", "Moljac" i "Žikina dinastija"...

RepublikaFoto: youtube.com/ MONDO portal
Danas nije u filmskim vodama

- To je tako krenulo. Hajmo jednu ulogicu, drugu. Mnogo uloga je bilo. Od Nemaca nacista u prvim redovima... Ali tada niko nije obraćao pažnju na to. Bilo je i dosta reklama - priseća se Jovanović. - Mnogi ne povezuju moje likove na filmu. Ja sam glumio i u filmu "Moljac". Moj prvi kadar je bio kada sam kao sportista protrčao u "Živeti kao sav normalan svet". U to vreme je, verovali ili ne, bilo toliko ponuda da sam ja birao ono što mi se sviđa, a neke sam i odbijao - rekao je Zoran Jovanović pre godinu dana, a prenosi Blic.

Danas nema kontakt ni sa jednom glumicom iz filma, ali tokom prikazivanja istog bio je omiljen među ženama, jer su sve želele da budu u njegovom društvu, a njemu je to i te kako impnovalo.

Zoran je danas predsednik anti-doping komisije u Savezu Srbije za bodi-bilding, fitnes, bodi-fitnes i aerobik, a pri Centru za sportsku ishranu i rehabilitaciju radi s brojnim sportistima.

RepublikaFoto: youtube.com/ MONDO portal
Kultna scena u kojoj glumi geja

- Radim sumplementaciju vrhunskim sportistima. Ja nisam lekar, ali radim s ekipom lekara, koji su prihvatili mene i tražili da radim s njima, kako bi preneo praktično znanje. Ne postoji sportista s kojim nisam radio - dodao je Jovanović tom prilikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading