(FOTO) Sila je snažna! SPECIJALNA PREMIJERA "STAR WARS"

Autor: Republika

Zabava

14.12.2017

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center održana je specijalna fanovska projekcija filma "STAR WARS - POSLEDNJI DŽEDAJI" (STAR WARS: THE LAST JEDI).

RepublikaFoto: Promo foto
Kičić sa stormtruperom

Neponovljivu atmosferu upotpunili su brojni fanovi Star Wars sage. Mnogi od njih došli su u kostimima omiljenih junaka, sa svetlosnim sabljama i droidima, a posebno smo srećni zbog činjenice da su dolazili i  sa svojim mališanima i tako pokazali da se ljubav prema ovim filmovima prenosi generacijama. 


U prepunoj sali bioskopa našli su se i Gordan Kičić (glavni glumac filma "Patuljci sa naslovnih strana" čija se premijera očekuje 17.01.2018.), Srđan Timarov, Nikola Đuričko, Marko Kon, Lena Bogdanović, Dušica Novaković. Aca Seltik, Inspektor Blaža, reditelj Dejan Zečević, reditelj Stevan Filipović, glumci Darko Ivić, Rastko Vujisić i Marko Panajotović, koje ćemo gledati u filmu "Pored nas",  nastavku filma "Pored mene" i mnogi drugi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading