Filmovi koji će obeležiti decembar

Autor:

Zabava

24.11.2017

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za filmske sladokusce decembar će biti odličan mesec, jer su gledaocima na raspolaganju premijere koje će vas doslovno raspametiti. Zato ne skrećite prst sa daljinskog upravljača.

Foto: Promo foto
Prošla noć

U nedelju 3.decembra od 21 čas biće emitovan film: "Prošla noć" koji prati bračni par koji se razdvaja na jednu noć. Kira Najtli igra mladu ženu, koja provodi jednu noć bez svog supruga, kog glumi Sem Vortington, i sreće bivšeg ljubavnika uz koga spoznaje čari življenja.

Samo ta jedna noć razdvojenosti ugroziće njihovu vezu, jer Sem odlazi na poslovno putovanje s koleginicom koja mu se dopada. Stvari se dodatno komplikuju kada Kira upoznaje neverovatno zgodnu koleginicu svog supruga koju on nikada nije spominjao.

Foto: Promo foto
Krvoproliće

Još jedna odlična premijera očekuje gledaoce u nedelju 17. decembra od 21 čas, kada će biti prikazan film Romana Polanskog Krvoproliće. Priča je o susretu roditelja čija su se deca potukla u parku. Jači dečak, naoružan motkom, povredio je drugog. Roditelji "žrtve" pozvali su roditelje "nasilnika" u svoj stan da to reše. U urnebesnoj, otkačenoj, ali i očajnoj situaciji u kojoj su se našli, nastavljaju da se svađaju, sve dok svako od njih ne otkrije sve što leži ispod površine uglađenog ponašanja, a onda cela situacija prerasta u verbalni masakr.

Triler "Sati" na programu je u nedelju 24. decembra od 21 čas. Radnja filma se odvija u vreme uragana Katrin, kada se Nolan Hejs otac novorođenčeta suočava sa životom i smrti. U toj situaciji mu niko ne pomaže a on je priniđen da se bori da zadrži svoju novorođenu ćerku u životu, koja je u tom trenutku u inkubatoru. Tokom uragana voda plavi bolnicu i uzrokuje kvarove. Kako minuti prolaze, inkubatoru ponestaje snage, a sekunde postaju sve duže...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading