Montipajtonovac Džon Kliz publiku nasmejao do suza

Autor:

Zabava

17.08.2017

09:03 >> 08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanskom komičaru i nekadašnjem montipajtonovcu Džonu Klizu sinoć je uručeno Počasno Srce Sarajeva za izuzetan doprinos filmskoj umetnosti.

Foto: Promo foto
Džon Kliz

- Nagrada je velikodušna. Neprijatno mi je što sam u istoj kategoriji s ljudima koji su je ranije dobili, poput Roberta de Nira i Martina Skorsezea, ali nisam je prihvatio kao osoba iz sveta filma nego kao komičar jer mislim da nam komedija nikada više nije trebala - istakao Kliz, nakon što ga je publika pozdravila ovacijama.

Kliz je kazao da se iznenadio što su ga po dolasku u Sarajevo okružili visoki i snažni ljudi, kao i da se uplašio kada su mu objasnili da su oni obezbeđenje.

Foto: Promo foto
Kliz na crvenom tepihu

- Pomislio sam da znaju da postoji scenario za moje ubistvo i da nastoje da me zaštite bar do završetka ove ceremonije. Mislite da preterujem? Ljudi su i ranije ubijeni u Sarajevu - naveo je Kliz aludirajući na Franca Ferdinanda.

U svom stilu, na kraju je istakao i to da ga zasmejava Tramp i ono što on radi.

- Ono što se dešava u Vašingtonu je zanimljivo, a život za komičare je postao težak jer su nam oni ukrali posao - požalio se Kliz, a publika nije prestajala da se smeje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading