EKSKLUZIVNO! Ona mu više na pamet ne pada: Sloba progovorio o osećanjima prema Luni

Autor:

Zabava

17.11.2018

20:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati pevač Slobodan Radanović definitivno je bio jedan od glavnih aktera koji su obeležili prošlu sezonu rijalitija "Zadruga". Nakon turbulentnog ljubavnog odnosa sa Lunom Đogani i javnom prevarom svoje tadašnje supruge Kristine Kockar, čini se da se Radanović na neki način potpuno ogradio od stvari koje su mu se dešavale u proteklom vremenskom periodu i posvetio sebi i svojoj pevačkoj karijeri.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Miljenik žena...

Njegova ljubavnica Luna Đogani je ponovo ušla u Zadrugu a bivša žena Kristina uplovila u pevačke vode. Sloba je u intervjuu za portal "Republika" iskreno pričao o odnosu sa Kijom, osećanjima prema Luni i planovima koje ima za budućnost ali i otkrio da li je u njegov život ušla nova ljubav. 

Da li si u toku sa dešavanjima u "Zadruzi"?

- Ne, ne pratim Zadrugu.

Luna je izjavila da će da postane pevačica. Obzirom da si čuo kako pevaju i Kija i ona, po tvom mišljenju koja ima više šanse da napravi dobru pevačku karijeru?

- Nije na meni da komentarišem tuđe pevanje, ja svakome želim sve najbolje u svom poslu. Kija je Pavaroti za mnoge koji danas snimaju, a i ako Luna odluči da krene tim putem, želim joj sve najbolje.

U kontaktu si sa svojom bivšom ženom Kijom,  njene komšije su vas viđale zajedno u njenom komšiluku. Da li postoji neka naznaka za pomirenje ili je to ipak samo čisto drugarski odnos?

- Ne postoji nikakva naznaka za pomirenje, ja sam je posetio samo jednom posle operacije. Nije ništa specijalno bilo, mislim da je to ljudski.

Kako komentarišeš Lunino ponašanje u Zadruzi i to što priča da te je prebolela a svi na žurkama vidimo da jako pati, da je sve podseća na tebe. Čak je u jednom momentu ljubila i krstić koji si joj ti poklonio pred ulazak? 

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Rasčistio sa ženom i ljubavnicom...

- Ja sam joj dao krstić koji su joj fanovi njeni poslali, nisam joj ga ja lično poklonio. Ne znam šta da kažem na to što jedan dan me mrzi drugi dan priča lepo o meni ja to ništa ne kapiram. 

Apsolutno nikakva osećanja više nemaš prema njoj?

- Nemam.

Hoćeš li ući ponovo u Zadrugu?

- Možda da napravim žurku ali kao učesnik neću. 

Kakvi su ti planovi za budućnost u vezi tvoje karijere?

- 26. novembra izbacujem novu pesmu i spot, u planu su mi još neke pesme i spotovi. Do Nove godine planiram možda još jednu, dve da izbacim sigurno. Na to se trenutno baziram.

Foto: instagram.com/slobaradanovic
Posvećen karijeri...

Da li su tačne priče da je u tvoj život ušla nova ljubav i da li je tačno da si započeo ljubavnu romansu sa jednom svojom koleginicom? 

- Nema nikakve ljubavi nove, ovo što su spominjali Rijaldu sada, ona mi je drugarica radimo u istoj firmi isti nam je menadžer, ništa više od drugarstva - rekao nam je Radanović, uz zagonetan osmeh.

Sloba je izgleda definitivno raskrstio sa Kijom i Lunom a da li je bio apsolutno iskren za Rijaldu i da li osmeh na početku odgovora nešto znači ostaje da vidimo.

U svakom slučaju želimo mu više sreće na ljubavnom planu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
Rade

17.11.2018 20:04

Jedan dan je trezna, drugi dan je pijana. I tako.

Odgovori 64 24
Mika

17.11.2018 20:19

Svako ima pravo na svoj život i da živi po svojoj želji.

Odgovori 41 12
Dolores

17.11.2018 20:55

@Mika - On nema jer je uništio emotivni život svoje supruge, sram ga bilo. I nikad neće priznati da je u njegov život ušla nova ljubav dok ne se ne uvjeri da je i Kija našla novu ljubav. To je licemjer, hoštapler i prevarant.

Odgovori 45 6
mima

17.11.2018 20:47

nerezumem to njegovo stalno pravdanje i uvijanje u celofan alo decko kazi lepo jasno i glasno luna nema sluha antitalenat nezna da peva nevolim je vise kiju posecujem to je moje pravo .....gukni vise jbg

Odgovori 47 13