Oglasila se Ana Sević: Evo šta piše u saopštenju za medije!

Autor:

Zabava

17.11.2018

16:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Darko Lazić je pre manje od mesec dana doživeo stravičnu saobraćajnu nesreću, što su svi mediji preneli, a njegova još uvek zakonita supruga Ana Sević rešila je da povodom pisanja novina i internet izdanja da svoje saopštenje koje prenosimo u celosti.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Ana Sević

Poštovani,

Ovim putem vam se obraćamo u svojstvu punomoćnika gđe Ane Sević i dostavljamo vam saopštenje za javnost povodom različitih tekstova u štampanim i internet izdanjima koje smo imali prilike da ispratimo od perioda kada se dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je još uvek zakoniti suprug gđe Ane Sević učestvovao i zadobio povrede opasne po život. Shodno tome, pozivamo vas da se prilikom objavljivanja informacija rukovodite isključivo profesionalnim načelima, kao i pozitivnim zakonskim propisima, te da će svi koji ubuduće budu objavljivali netačne i neproverene leziono sposobne informacije o našoj klijentkinji biti suočeni sa odgovarajućim sudskim postuppcima i snositi odgovarajuće posledice shodno istim.

U tom smislu ističemo da od dana kada je zakoniti suprug gđe Ane Sević g. Darko Lazić doživeo saobraćajnu nesreću, nekoliko medijskih kuća počelo kontinuirano da objavljuje netačne informacije, sa bombastičnim naslovima kako o Ani, tako i o Darku Laziću i njihovoj ćerki Loreni. Određeni novinari su otišli toliko daleko pa su navodili događaje koji se nikada nisu dogodili, a kao primer navodimo tekstove da zelenaši iz Crne Gore preko Ane uteruju dugove Darka Lazića, a testopisci čak detaljno citiraju dijaloge između Ane Sević i navodnih zelenaša. Ponavljamo nikada se ništa slično nije dogodilo, a ukoliko novinari imaju saznanja o nečem što bi moglo ugroziti Anu i njeno dete, dužni su o tome obavestiti nadležne organe i isti svakako moraju biti saslušani, sve imajući u vidu da se radi o teškom i ozbiljnom krivičnom delu. Ovakvim pisanjem ova porodica je „tipovana" slučajno ili namerno i zbog toga zaista može doći do određenih neprijatnosti. Takođe je netačno to što pojedini mediji navode kako je Ana Sević sabotirala davanje krvi Darku Laziću, kako je htela za sebe da zadrži novac od životnog osiguranja i na taj način se obogati na Darkovoj nesreći. Vrhunac degutantnog, a sa iste strane neprofesionalnog, a mi kao punomoćnici imamo pravo da posumnjamo - možda i naručenog pisanja, su tekstovi da je Darko Lazić tajno snimao kako ga Ana vara i ugovara seks.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Ana Sević

Ponavljamo, ovakvo pisanje  u kojem se pojedini novinari pozivaju na anonimne bliske izvore i na taj način zloupotrebljavaju profesiju, zakon i novinarsko pero je neetičko, neprovereno, neljudsko i neprofesionalno, te shodno tome kao punomoćnici Ane Sević još jednom u njeno ime demantujemo sve pomenute navode i pozivamo medije da prestanu sa netačnim pisanjima, a takođe vas upoznajemo sa činjenicom da smo preduzeli prve korake protiv medija koji podržavaju ovakva pisanja i koji prenose i pronose neistine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading