Godinama je trpela, pa se razbolela: Supruga Saše Popovića progovorila o problemu!

Autor: Blic.rs

Zabava

19.10.2018

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Život Suzane Jovanović, supruge Saše Popovića svima se čini kao bajkovit, a ova dama uglavnom ne skida osmeh s lica. Međutim, i ona ima probleme i o tome je tek sada javno progovorila otkrivajući da je veoma bolesna.

RepublikaFoto: instagram.com/zvezde.granda__
Uvek se smeje, ali joj nije lako... Suzana Jovanović i Saša Popović

Naime, Jovanovićeva je priznala da već godinama ima problem sa štitnom žlezdom što je posledica stresnih situacija koje je doživljavala:

- Mislim da čovek treba da živi bar jedno 120 godina, kako bi mogao kada ode u penziju da uživa jedno četrdeset godina sa svojim unucima i praunucima. Sve to što mi se dešavalo u životu, od šou-biznisa, preko mog posla i problema to sam sve podnosila sa osmehom na licu, a ustvari sam sve to preživljavala u sebi, što se kasnije odrazilo na moju štitnu žleždu sa kojom imam problem, ali uspešno to lečim i održavam lekovima - istakla je Suzana. 

Foto: youtube.com/printscreen/Iz Profila Tv Grand
Suočava se sa zdravstvenim problemom... Suzana Jovanović

Suzana i njen suprug Saša Popović, direktor "Grand produkcije" nedavno su doživeli veliki stres kada im je opljačkana kuća i iz nje iznet ceo sef sa dokumentima i nakitom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading