Georgiev se pohvalio posetom Prizrenu: Vlado ponovo provocira Srbe!

Autor: D. S.

Zabava

19.10.2018

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Vlado Georgiev želeo je da se pohvali kako je veliki Srbin koji je otišao na Kosmet, što je, umesto pohvala, izazvalo bes kod velikog broja ljudi na društvenim mrežama koji su njegovo ponašanje okarakterisali kao jadno.

Naime, Georgiev je objavio fotografiju na kojoj stoji pored table sa natpisom "Prizren" i napisao komentar: "Dogodine u Prizrenu? Vi dogodine, ja sada", aludirajući na istoimenu pesmu Beogradskog sindikata koja je zapalila region.

Objavio fotografiju na kojoj stoji pored table sa natpisom "Prizren" i napisao: "Dogodine u Prizrenu? Vi dogodine, ja sada"

 

Ubrzo su usledili komentari poput: "Ne znam kakve ti veze imaš sa dogodine u Prizrenu? To se odnosi na Srbe i lako je tebi da se slikaš tu", kao i navodi da je Georgiev drugosrbijanski autošovinistički bot.

- Ovo je čista provokacija Beogradskog sindikata. Sad ima muda, otišao u Prizren... Bravo, go*no. Da se zarati, ti bi prvi pobegao odavde - još jedan je od osuđujućih komentara na pevačev gest.

Foto: printscreen/twitter.com
Tvitovi

Inače, Vlado je već pokušao da se putem Tvitera dodvori Srbima, te je napisao:

- Najviše volim da neko otvoreno govori ono što misli i da zna ko je i šta je. Kome smeta to što sam Srbin, nek me zanemari - stajalo je 2017. u Vladovom postu, međutim, i tada je naišao na brojne komentare negodovanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading