Kija ima rak?! Pobednica "Zadruge" usnimljena na Onkologiji!

Autor:

Zabava

16.10.2018

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica "Zadruge" Kristina Kija Kockar još u toku trajanja rijalitiija govorila je da je imala određeni ginekološki problem koji je, navodno, rešila pre dve godine. Međutim, sada je usnimljena ispred Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije.

Foto: Youtube.com/ Paparazzo Lov // DNK
Kija na pregledu...

Kiju je ekipa "Papapraco lova" usnimila ispred bolnice, a ako je suditi po ogromnom broju papira koje je imala u rukama bila je na pregledu. Kockarova, koja se posvetila muzičkoj karijeri, sada se ponovo suočava sa zdravstvenim problemom, a o čemu j reč verovatno će se uskoro i saznati.

Foto: Youtube.com/ Paparazzo Lov // DNK
Soraja uživa van Srbije...

U emisiji koja poznate uvek zatekne u nezgodnoj situaciji "uhvaćena" je Soraja Vučelić kojoj je već pet meseci zabranjen ulaz u Republiku Srbiju jer se njeno ime našlo u registru bezbednosno-interesantnih osoba. A u kojoj situaciji je Soraja usnimljena, gledaoci Televizije Pink će moći da vide u "papaparco lovu".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ljuba

17.10.2018 19:51

Kija, ozdravi sto pre. Tvoji obozavaoci u Beogradu cekaju tvoje nastupe.

Odgovori 21 0
Rade

19.10.2018 08:58

DA imaš zdravlja i DA imas sreće, DA se ostvare želje i manje i veće, DA zračiš vedrinom, a odbacis tugu, DA liniju života imaš dugu... DA ti se snovi ostvare na javi, DA lepe misli imaš u glavi, DA ti drage osobe budu deo sna i DA ti sve počinje sa DA!

Odgovori 14 0