Doživela nesreću: Voditeljka PALA SA KONJA!

Autor: blic.rs

Zabava

25.09.2018

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Bojana Ristivojević kraj leta provodi radeći punom parom i snimajući sve priloge neophodne za njenu novu vikend emisiju “Prelo u našem sokaku”. Međutim, u jednom trenutku je sve pošlo po zlu kada se tokom rada na fotografijama za emisiju konj koga je atraktivna plavuša jahala uznemirio

RepublikaFoto: instagram.com/bokalica
Bojana

- Snimanje je bilo prilično naporno, trajalo je više sati. Bojana je jahala nekoliko kilometara da bi došla do odredišta, a to uopšte nije bilo jednostavno. Imala je dugu belu haljinu, nosila je barjak i povrh svega toga nije imala adekvatnu opremu. Nekako se održavala na konju i u početku je sve odlično išlo. Videlo se da se bavi jahanjem, jer ju je životinja slušala, Bojana je potpuno vladala situacijom. U jednom trenutku konj se naglo uznemirio - otkriva izvor koji se našao na licu mesta, pa dodaje:

- Nismo sigurni zbog čega se to dogodilo, svi smo pokušali da ga smirimo, ali nije nam uspelo. Uplašili smo se za Bojanu koja se za uzde držala samo jednom rukom, ali niko nije znao kako da joj pomogne. Za potrebe snimanja je doveden još jedan konj, pa smo pretpostavili da je on uznemirio životinju. Sve se odigralo u sekundi, i voditeljka je u jednom trenutku pala. Delovalo je kao da je skliznula sa konja, sva sreća nije se povredila. Ustala je i ubrzo je kao pravi profesionalac nastavila snimanje, nije dozvolila da je ovo omete, već je nastavila sa jahanjem i radom na fotografijama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading