ČESTITALA JOJ ROĐENDAN, A ONA JE ISPSOVALA: Bekvalčeva danas slavi!

Autor:

Zabava

25.09.2018

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Nataša Bekvalac danas puni 38 godina, a svoj rođendan prošle godine obeležila je svadbom kada se udala za Luku Lazukića. Iako je tokom ove godine preživela mnogo toga, danas ipak ima razlog za slavlje budući da je odlučila da objavi novu pesmu.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Danas slavi rođendan, a sestra joj je emotivnom porukom čestitala... Nataša

A emotivnom porukom Nataši je rođendan čestitala sestra Kristina Bekvalac koja joj je poželela mnogo lepih stvari:

- Nale moja... Želim ti da sve ružne događaje, ljude, situacije ostaviš iza sebe...Zakoračis jača, lepša, iskusnija, bolja u novu etapu života i nađes svoju sreću i mir začvek...ili nemi. Toliko lepih stvari smo doživele zajedno i ružnih, ali zajedno. Ne mogu da zamislim svoj život bez tebe i naših zajedničkih gluposti, budalaština, smeha, suza, veselja... Žlim ti da kada budemo babe (izoperisane i dobrodržeće) sedimo i umiremo od smeha i prepričavamo ceo svoj zivot sa osmehom i radošću, da prenesemo na našu decu sestrinsku ljubav koju imamo sve tri, Želim ti da nikada ne izgubiš čistu, dobru i naivnu dušu koju imaš... Imam još dosta želja za tebe. Ali sam se malo sada vec umorila. Želim ti da ostaneš takva kakva si, jer si ti najbolja sestra na celom svetu! Voli te tvoja Kika! Srećan rođos! - napisala je Kristina svojoj sestri dirljivu čestitku.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Rasplakala sestru... Kristina Bekvalac

Međutim, niko nije očekivao ovakvu Natašinu reakciju, a ona je opsovala svoju sestru. Međutim, razlog za to je verovatno taj što ju je poruka njene sestre Kristina rasplakala:

- Idi u ku*ac, budaletino bolesna - napisala je pevačica uz mnogo srca.

Foto: instagram.com/kristinabekvalac
Sestra je raznežila pa joj odgovorila psovkom... poruka Nataše Bekvalac Kristini
RepublikaFoto: instagram.com/draganabekvalac72
Nataša, Dragana i Kristina Bekvalac

Nataša će svoj rođendan večeras proslaviti u emisiji Ognjena Amidžića gde će po prvi put govoriti i o svom razvodu od Luke Lazukića, ali i predstaviti novu pesmu "Mala plava".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading