Lena: SPREMALA SAM SE DA SE ODSELIM U NJUJORK, a onda sam upoznala NJEGA i ostala!

Autor: blic.rs

Zabava

22.09.2018

15:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Lena Kovačević priča o svo, životu, ali i o negativnim komentarima sa kojima se susreće na društvenim mrežama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#aigo #levelup #performingtonight #lenakovacevic #nastupi2018 @patriziapepe_bg @studio.olivio #makeup @marina_lazic81

A post shared by Lena Kovacevic (@lenakovacevic_official) on Sep 12, 2018 at 11:04am PDT

Lepa, graciozna i talentovana Lena Kovačević svojom otmenošću nikog ne ostavlja ravnodušnim. Pesmom “Cafe” raznežila je uglavnom pripadnice nežnijeg pola. Ona za “Scenu”, magazin koji izlazi četvrtkom uz "Blic", otkriva detalje o porodici, koju čuva daleko od očiju javnosti, predrasudama, ali i o životu u Amsterdamu, koji je napustila zbog supruga.

- Spakovala sam stvari u nameri da odem za Njujork jer sam dobila stipendiju od holandske vlade. Ali u to vreme sam srela supruga i eto. Mene iz Beograda ne može ništa da istera - rekla je Lena i nastavila:

- Nedavno je neko ispod moje fotografije na Instagramu ostavio komentar: “Nađi smisao života, rodi decu.” I eto, ja odmah rodim dvoje dece. Jedno ima šest, drugo tri godine. Baš sam brza (smeh). Niko iz moje porodice, počevši od oca, brata, pa sada muža, ne voli da se eksponira - zaključila je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading