ZDRAVLJE JE "NA PRVOM MESTU": Nova emisija Prve televizije, od danas, svake subote u 14h

Autor:

Zabava

22.09.2018

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

“Na prvom mestu” je emisija koja se bavi zdravstvenim temama o kojima se ne priča i koje su do sada gurane “pod tepih”. Ovo je prva emisija o zdravlju na našim prostorima koja će ozbiljne zdravstvene teme približiti običnom čoveku i odgovoriti na pitanja koja svakoga interesuju.

Foto: Promo foto
Nova emisija na TV Prva

Tijana Savić i Drago Jovanović svake subote od 14 sati na Prvoj, kroz praktične savete pokazaće gledaocima da nije teško voditi računa o svom zdravlju.

U ovoj emisiji zdravstvenim problemima pristupa se, pre svega, na edukativan ali i zanimljiv način što dokazuje da briga o zdravlju ne mora biti komplikovana, skupa, opterećujuća i da ne iziskuje mnogo vremena.

Da li je danas teško biti roditelj ili su nam trendovi to nametnuli jedna je od sfera interesovanja ove emisije.

- Pomagaćemo roditeljima da bolje razumeju svoju decu i lakše savladavaju prepreke u odrastanju. Takođe, mnoge teme razbijaju brojne zablude po pitanju zdravog načina života, od kojih je najustaljenija u našem narodu da sve ono što je zdravo može da se konzumira u neograničenim količinama - kaže Tijana o temama o kojima će se govoriti u emisiji.

Kuriozitet su nesvakidašnja svedočenja naših gledalaca koji su dobili bitke sa bolešću, kao i onih koji svojim znanjem i umećem pomažu mnogima da prebrode zdravstvene muke.

- Posvetili smo pažnju i onima koji rešenje svog problema traže u prirodi i takvim načinima lečenja. Razbijajući ustaljene predrasude, ponudićemo odgovor da li zaista sve životne situacije možemo da prebrodimo sami samo zato što se stidimo da tražimo stručnu pomoć. Bodrićemo i pratiti napore naših gledalaca u nastojanju da pobede sebe, i svake subote trudićemo se da vam makar sat vremena zdravlje bude na prvom mestu - poručuje Drago.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Srdjan Ljubisavljevic

14.12.2023 19:47

Poštovani, smatram da bi bilo vrlo korisno i zanimljivo obraditi temu glvobolja i to onih koje su uzrokovane prekomernom upotrebom lekova. Nedavno sam izdao autorsku knjigu na tu temu. spreman sam da gostujem kod vas i promovišem kako prepoznati i sprečiti pojavu ove glavobolje, Ukoliko ste zainteresovani sa zadovoljstvom ću se odazvati, S poštovanjem, prof. dr Srdjan Ljubisavljević, specijijalista neurologije i meicine bola mob-0606727222, email- srljub@gmail.com