KARLEUŠA UPUTILA SUPRUGU REČI PODRŠKE: Budi jak ORLU MOJ!

Autor:

Zabava

21.09.2018

15:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pop diva Jelena Karleuša pružila je veliku podršku suprugu Dušku Tošiću koji se juče oprostio od oca Milana. Fudbaleru je preminuo otac koji je izgubio bitku sa teškom bolešću pre četiri dana, a na večni počinak ispratili su ga članovi porodice, rodbina, kao i Duškovi prijatelji, ali i familija njegove supruge Jelene Karleuše.

RepublikaFoto: Republika.rs
Uz supruga danonoćno... Jelena sa Duškom i članovima njegove porodice

U teškim trenucima, Jelena je ipak smogla snage da se zahvali svima, ali i pruži reči podrške svom suprugu:

- Hvala dobrim ljudima na rečima utehe i podrške. Hvala i medijima na kulturnom i dirljivom izveštavanju sa sahrane Duškovog oca Milana. Ovo je realnost života. Budi jak orlu moj! - napisala je Jelena na društvenoj mreži tviter.

Tošić je preksinoć stigao u Srbiju iz Kine kako bi juče prisustvovao sahrani ocu u rodnom mestu Orlovatu. A među onima koji su došli na sahranu bili su i selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić, kao i legenda fudbalskog kluba Partizan Nenad Bjeković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading