Psuju, na boga ne misle: OVO JE 10 NAJVEĆIH PSOVAČA U SRBIJI!

Autor:

Zabava

21.09.2018

12:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javne ličnosti Srbije uglavnom su idoli mladih i neko na koga se nove generacije ugledaju, ali i kod njih ima onih koji koriste brutalne psovke. Među najvećim psovačima su i političari, pevači, ali na opšte iznenađenje i sportisti.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ, Prntscr Pink
Krem de la krem: Zorica Marković, Vojislav Šešelj i Nataša Bekvalac (sleva)

1. Zorica Marković

"Seme ti je*m krvavo", "Raspala džukelo", "Štrokava gadura" i "Smrdljiva degenčina- samo su neke od "briljantnih" psovki pevačice Zorice Marković koja je apsolutni rekorder u broju svađa i izrečenih psovki u javnosti. Njene psovke postale su kultne, a danas je pridodala još jednu kada je u svađi sa Mirkom Gavrićem muzičkog producenta nazvala: "Ped**čino socijalna".

2. Vojislav Šešelj

"G*vno, ku*va, budala, majmunoliki, po*ušite mi" - je kod radikala dobar dan. Gotovo da ne postoji čovek na političkom nebu Srbije koji nije doživeo da ga vređaju i proklinju članovi Srpske radikalne stranke na čelu sa Vojislavom Šešeljem. 

Naravno, neprikosnovena psovka Vojislava Šešelja je ona u Haškom tribunalu, a ako želite da je se prisetite pogledajte video...

3. Darko Miličić

Na psovke nisu imuni ni sportisti... Ipak, jedan košarkaš pomerio je sve granice. Posle poraza od Grčke na Evropskom prvenstvu, Darko Milić nije birao reči kojima je izvređao sudije sa tog meča. Udario je iz sve snage, a "Tri go*nara najveća, ove tri pi*ketine, misle da su neki ku*ac, je*em im li ja mamu u pi*ku, ako ima ćerku i ćerku ću da mu kar*m".

4. Lepi Mića

"Ku*vet'no raspala", "J*bem ti mater u usta smrdljiva" su već poznate vulgarne fraze pevača i rijaliti igrača Lepog Miće koji je bez konkurencije u brzini izgovorenih vulgarnosti. Mića iz sezone u sezonu povećava broj psovki, međutim, neke su postale kultne.

5. Saša Mirković

Estradni menadžer Dragana Đilasa Saša Marković ima neopisivu želju da psuje, ali on to isključivo radi na Tviteru. Naime poslednje u nizu prepucavanje bilo je između njega i Nebojša Aleksić iz Sloge, kada su vodili pravi mali rat upućujući uvrede jedan drugom, tačnije, dok je u Aleksićevim očima Mirković Indijanac, Mirković s druge strane navodi da je Aleksić "pi*durina".

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Saša Mirković

Nije psovka, al' je dražesno: VELJA DA NAGNA BABU

Nekada davno, na brdovitom Balkanu, na visokom državnom nivou u Srbiji raspravljano je kako da se poprave odnosi naše zemlje i SAD. U to vreme državni sekretar zemlje koja je 1999. bila predvodnik u bombardovanju Jugoslavije bila je Madlen Olbrajt, starija dama ne baš prijatna muškom oku... pa, bilo kom oku.

Jedna od ideja bila je da "žrtvu" podnese čuveni političar iz Čačka, domaćin Velimir Velja Ilić, koji je pristao, ako se i ostali slože, da "nagna babu". Ta "operacija" je trebalo da smiri neprijateljske SAD, ali predlog nije prošao... Kako je to sve izgledalo svedočili su neki od učesnika događaja tih godina, gostujući na TV Pink, u Skrivenoj kameri. Pogledajte i isplačite se k'o ljudi!

6. Milutin Mrkonjić

"Biiiiip, bip, bip, biiiiip... bip, biiiiiip"... Sve što od psovki možete da zamislite, može da stane pod ovaj "biiiip", i to samo u nešto više od jednog minuta.  Jer, ako kažemo: Milutin Mrkonjić, onda vam je jasno kakav je kapacitet u pitanju - i politički i psovački. Evo, pogledajte i poslušajte kako je jednom Mrka dočekivao Tomislava Nikolića, pre nego što je ovaj postao predsednik Srbije... ako uspete da razaznate od silnih "bip-ova".

7. Marija Kulić

"J*bo te Mladen Vuletić u dupe, i tebe i ženu, i živo i mrtvo i pleme i seme. Pi*ka ti materina majmunska!" je psovka koju je Marija Kulić rijaliti učesnica "Zadruge 2" izgovorila u programu zbog čega je voditelj Ognjen Nestorović ostao bez reči. A video u kom Marija izgovara ove reči postao je jedan od najgledanijih na Jutjubu.

8. Nataša Bekvalac

"Zbog da jedeš go*na" svakako nije najgora psovka koju je jedna javna ličnost izgovorila, ali je ova izjava pevačice Nataše Bekvalac postala kultna i mnogi je citiraju. Pevačica je ovu psovku izrekla glumcu Sergeju Trifunoviću koji se tada našao u ulozi voditelja i pokušao pevačicu da ponizi, zbog čega je ona burno reagovala misleći da ova izjava neće biti snimljena. Ipak, Natašina psovka otišla je u etar i postala popularna. 

9. Jelena Karleuša

"Da mi ga dobro po*ušte večeras, nažalost!" psovka je koju je Jelena Karleuša 2011. godina izgovorila na koncertu u zaječaru gde su se pojavili njeni antifanovi. Pevačica je sa osmehom opsovala publiku, a zatim im zapevala. Jelena koja je poznata kao neko ko "nema dlake na jeziku", vrlo često putem društvenih mreža opsuje onog ko joj se zameri. 

10. Velimir Ilić

"Da vam se ne na*ebem majke, popušite mi k*rac" - Lider Nove Srbije i bivši ministar Velimir Ilić  proslavio se početkom 2000-ih kada je opleo po Nebojši Čoviću, tadašnjem koalicionom partneru iz DOS-a, ali se tu nije zaustavio. Izvređao je novinarku Olju Bećković, a zatim se obrušio na novinare Televizije Studio B, preteći da će ih "pobacati kroz prozor"...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading