HAOS U TURSKOJ: Eminin dečko objavio njihovu ZAJEDNIČKU FOTKU!

Autor:

Zabava

21.09.2018

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Emina Jahović (36) u februaru ove godine "stavila je tačku" na brak sa Mustafom Sandalom i dok su je povezivali sa brojnim muškarcima, ona je sve negirala. Međutim, cela Turska od danas bruji, s obzirom na to da je informaciju da ima dečka i to multimilionera otkrio upravo pevačicin izabranik.

Biznismen Sadetin Saran (54) objavio je fotografiju na kojoj ga ljubi ženska osoba, a opis je zbunio sve. Naime Saran je u opisu fotogrfaije stavio:

- Moja ćerka, nedostaje mi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yorum sizin? #sadettinsaran #eminajahovic #new #magazin #haber #ayakligazete

A post shared by AYAKLI GAZETE (@ayakligazete_e) on Sep 20, 2018 at 11:34pm PDT

Međutim, osoba koja je na fotografiji neodoljivo podseća na Eminu Jahović koju su turski mediji odmah uporedili sa devojkom na slici. Ispostavilo se da ima velikih podudarnosti. 

O vezi Sadetina i Emine turski mediji su već spekulisali, ali nije bilo potvrde. A čim je biznismen objavio fotografiju, nije bilo više sumnje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#daughter #sadettinsaran

A post shared by @ sadettinsaran on Oct 7, 2016 at 11:47pm PDT

Iako Emina veoma podseća na Sadetinovu ćerku Lal, turski mediji uporedili su čak i uši osobe sa fotografije, kao i nokte i ispostavilo se da sve ukazuje da je to Jahovićeva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

İyi haftalar.. Have a nice week..

A post shared by @ sadettinsaran on Apr 29, 2018 at 10:28pm PDT

A kako tvrde oni koji poznaju multimilionera, Saran je ovu fotografiju objavio kako bi zbunio javnost. Ipak, on je ubrzo posle objave uklonio fotografiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading