Milica: UVEK STAJEM U RED ZA BIDERMAJER, ALI NIKAKO DA GA UHVATIM!

Autor:

Zabava

21.09.2018

06:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Stevan Anđelković i njegova devojka Nataša Ivković krunisali su svoju 11 godina dugu vezu i juče izgovorili sudbonosno "da" u Crkvi Svetog Dimitrija na Novom Beogradu, a kuma Milica Todorović jedva je stigla da dođe na svečanu ceremoniju!

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Milica Todorović opet nije uhvatila bidermajer!

Naime, Todorovićka je tokom čitavog jučerašnjeg dana bila u žurbi oko spremanja za kumstvo jer se ujutru uspavala, pa je čitav dan jurila kako bi stigla da na vreme dođe u crkvu.

- Jedva sam stigla da pripremim sve što mi je trebalo za kumstvo, jer sam se uspavala. Ceo dan sam u jurnjavi, ali dobro je da sam u crkvu stigla na vreme i da ćemo sve obaviti kako treba. Ne znam iskreno ništa oko tih običaja koji se tiču kumstva, pa su mi mnogi pomagali i govorili kako treba da se pripremim. Spremila sam i sitne pare koje ću da bacim ispred crkve. Znači sve po našim običajima i kako dolikuje - rekla je pevačica kroz osmeh i dodala da već godinama unazad ne može da uhvati bidermajer:

Stevan: Moja draga i ja se dugo poznajemo i gotovo sam siguran da smo stvoreni jedno za drugo

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Stevan Anđelković sa izabranicom

- Ja uvek stajem u red za bidermajer jer me svi teraju, ali nikako da ga uhvatim. Ja nisam od onih žena koje se bacaju i jure za bidermajerom, nego samo mirno stanem i čekam, pa ako dođe, došao je - rekla je Milica.

Na venčanju se pojavio i pevač Saša Kapor podruku sa Nikolinom, zatim pevačica Slavica Ćukteraš, Nemanja Nikolić, ali i makedonska pevačica Kaliopi Bukle, koja je mladencima poželela dug i srećan brak.

- Stevanu i Nataši bih poželela sve najbolje u životu. Divan brak, puno dece i, naravno, razumevanje i ljubav - rekla je pevačica.

Mladenci su u crkveno dvorište stigli autom, a Stevan je svoju suprugu izveo iz auta, nakon čega su ispozirali foto-reporterima.

- Presrećan sam i apsolutno nemam tremu. Moja draga i ja se dugo poznajemo i gotovo sam siguran da smo stvoreni jedno za drugo, a znam da to misle i ostali. Svi su se obradovali našem sklapanju braka i poželeli nam sve najbolje - rekao je Anđelković neposredno pred ulazak u crkvu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading