ANASTASIJA TVRDI: Majka mi uzima stvari iz ORMANA!

Autor:

Zabava

20.09.2018

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka balkanske folk dive Svetlane Cece Ražnatović Anastasija Ražnatović otkrila je za Srpski telegraf da joj majka često uzima komade garderobe iz ormara, ali da joj ne zamera jer imaju sličan ukus za modu.

RepublikaFoto: instagram.com/cecaraznatovic
Ćerka je odrukala... Ceca i Anastasija Ražnatović

Naime, Cecina naslednica neprestano postavlja standarde kada je moda u pitanju jer na svom Instagram profilu ima na stotine hiljada pratioca koji se ugledaju na nju i njen stil oblačenja, te se trudi da uvek sa drugima javno podeli svoje odevne kombinacije koje sama bira.

Foto: ST/D. KADIĆ
Priznala da joj majka uzima garderobu... Anastasija

I ja često od nje pokupim dobre i skupocene bunde, iskrena je Cecina lepotica

- Ja shvatam da imam uticaj na mnoge mlade ljude širom naše zemlje i mislim da na pravi način sebe prezentujem. Moram da kažem da mi mama uzima povremeno stvari iz ormara, jer imam komade koji joj se jako dopadaju, pa ih povremeno pozajmljuje. Ja joj ne branim jer nam je ukus vrlo sličan, pa tako i ja često od nje pokupim dobre i skupocene bunde, haljine ili večernje toalete. Naravno, savetujemo se šta god da je u pitanju i pred svaki izlazak smo jedna drugoj stručni žiri sve dok se sve ne dovede do savršenstva - rekla je Cecina naslednica pre dva dana na otvaranju nove radnje u Beogradu i dodala da će pored pevanja uporedo razvijati svoj talenat za pisanje tekstova:

RepublikaFoto: instagram.com/raznatovicanastasija
I blogerka i pevačica... Ražnatovićeva

- Mnogi saradnici koji su sa mnom radili na mojoj prvoj pesmi "Savršen par" su mi rekli da imam talenat za pisanje i stimulisali da na tome ne prestajem da radim. Ti komentari su mi veliki vetar u leđa i svakako da ću nastaviti da radim na tome - rekla je Anastasija za naš list.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading