Marija Šerifović: HOĆU DA UMREM SA OSMEHOM U NARUČJU VOLJENE OSOBE!

Autor: blic.rs

Zabava

16.09.2018

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedina srpska pobednica na "Evroviziji" i članica muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", Marija Šerifović, podelila je sa svima šta joj je na duši, a njeno večerašnje obraćanje javnosti pokrenulo je veliki broj komentara na društvenim mrežama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Maybe I'm not the best at being loved... But I like to think I'm pretty good at loving. ?

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic) on Aug 15, 2018 at 2:29am PDT

Marija Šerifović je na Instagram postavila fotografiju na kojoj je vidimo nasmejanu, a ono što je napisala u opisu slike iznenadilo je mnoge.

- Ja neću vašim putem, dragi moji "mudraci". Ja želim da umrem sa osmehom na licu u naručju osobe za kojom sam celog života tragala i koju sam na kraju našla, natkrivena delima svojih ruku u koja sam oduvek verovala i koja sam isklesala tačno onako kako sam nameravala i osećala. Ili tako, ili posečena u borbi za tu živu sliku sopstvenog raja koji je izvodljiv. Sve ostalo je predaja i strah. Sve ostalo je bedan izgovor za život. Mu*a braćo i sestre, mu*a, a ne zvona i praporci - navela je Šerifovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading