BEZ SRAMA: Ovako Andrej Atijas izgleda posle sukoba sa Anabelom, a TEK ŠTA POKAZUJE!

Autor:

Zabava

13.09.2018

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anabela i Andrej Atijas privedeni su u policijsku stanicu juče jer su se prethodne noći fizički obračunavali, a potom su se i pomirili. Iako pevačica nije davala izjave, za Republika.rs progovorio je Atijas koji je objasnio razloge zbog kojih su privedeni u policijsku stanicu.

RepublikaFoto: instagram.com/anabelci
Fizički se obračunavali, pa završili u policijskoj stanici... Andrej i Anabela

- Nije bilo nikakvog fizičkog kontakta. Ja jesam popio, došao sam kasnije kući i bio sam glasniji jer sam vikao na psa. Komšije su, očigledno, čule viku i prijavile policiji. Kriv sam što sam vikao, ali ponavljam, došao sam kući pod dejstvom alkohola i nisam racionalno postupio. Nikada nisam, niti bih digao ruku na Anabelu, to što se piše je suludo. Blankica je u vrtću, a situacija među nama je trenutno u najboljem redu - izjavio je Andrej.

Međutim, Andrej je sinoć objavio fotografiju na društvenoj mreži fejsbuk u okviru koje je stavio opis da je to njegov demnati na pisanja da su Anabela i on potukli.

Foto: facebook.com/Andrej Max Atijas
Ovo je njegov demanti... Andrej Atijas

Atijas na ovoj fotografiji pokazuje srednji prst, a s obzirom na to kako izgleda jasno je da mu ne ide baš najbolje u životu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading