KRIJU OD LUNE DA JOJ JE MAJKA BILA U PRITVORU!

Autor: Z.S. Radulović - D. Lukić

Zabava

13.09.2018

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anabela Atijas i njen suprug Andrej Atijas privedeni su u policiju posle tuče u svom stanu na Vidikovcu kada je Andrej navodno pevačicu udario pesnicom u glavu, a ona je njega u tom obračunu grebala. Kako Srpski telegraf saznaje, nakon prijave oboje su privedeni u policiju, gde je posle saslušanja Anabela odustala od podizanja prijave protiv supruga.

Foto: TV Pink/printscreen
Svi su mišljenja da je bolje da Đoganijeva ništa ne sazna... Luna i Anabela

O ovom incidentu koji se juče dogodio, Anabelina ćerka Luna ništa ne zna budući da je i majka, ali i produkcija rijalitija "Zadruga 2" mišljenja da je bolje da ne bude obaveštene za sada:

- Luna nije obaveštena da joj je majka bila u pritvoru, to bi je izbacilo iz ravnoteže, a Anabela je sada svakako kod kuće i sve je u redu. Sve se brzo završilo, nije to bilo nšta strašno. Anabela je sama tražila od produkcije da ništa ne govore Luni kako se ne bi i ona potresala. Ona pokušava da zaštiti decu od ovoga, i sada je konstatovala kako je i bolje što Luna nije tu - otkrio je izvor blizak Anabeli.

RepublikaFoto: instagram.com/anabelci
Nije im prvi put... Andrej i Anabela Atijas

Podsećanja radi, Anabela i Andrej pomirili su se juče u stanici policije, a ipak se razmatra mogućnost mogućnost izricanje zabrane prilaska pevačicinom mužu. Prema upućenim tvrdnjama, do porodičnog nasilja je došlo nakon što se Andrej vratio iz grada u alkoholisanom stanju i vikao na psa, kome je Anabela stala u zaštitu.

- Andrej je došao vidno pijan iz grada i legao je da spava. Pas koji živi sa njima sve vreme je lajao, što je Andreju smetalo, i u jednom trenutku je ustao i nasrnuo na životinju, pretivši da će ga izbaciti sa terase ako ne prestane da laje. Tada je Anabela skočila i počela da viče "koga ćeš ti da izbaciš sa terase, nemoj ti sada da letiš" - govori dobro obavešten izvor i dodaje:

- Andrej je tada nasrnuo na Anabelu, koja je vrištala i pokušala da se odbrani tako što ga je grebala. Komšije koje su čule viku iz njihovog stana pozvale su policiju, koja je brzo zakucala na njihova vrata - završava priču izvor.

Kako dalje saznajemo, Anabela i Andrej otišli su u SUP kako bi dali izjavu, a upravo u policiji su se i pomirili, te je ona odustala od gonjenja. Nakon ispitivanja, zajedno su se vratili u stan.

U želji da proverimo navode do kojih smo došli pozvali smo Andreja.

- Nije bilo nikakvog fizičkog kontakta. Ja jesam popio, došao sam kasnije kući i bio sam glasniji, jer sam vikao na psa. Komšije su, očigledno, čule viku i prijavile policiji. Kriv sam što sam vikao, ali, ponavljam, došao sam kući pod dejstvom alkohola i nisam racionalno postupio. Nikada nisam, niti bih, digao ruku na Anabelu, to što se piše je suludo. Blankica je u vrtiću, a situacija među nama je trenutno u najboljem redu - izjavio je Andrej za Srpski telegraf, dok se Anabela nije javljala na broj poznat redakciji.

Iako su se supružnici još u policijskoj stanici pomirili, po zakonu o nasilju u porodici nadležni organi moraju da reaguju, pa će tako biti i u ovom slučaju. Mere koje bi mogle da se preduzmu su udaljenje iz stana, zabrana prilaska, kao i zabrana komunikacije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading