ZABRANIO JOJ DA PRIČA: Saša Popović samo ovo ne dozvoljava supruzi!

Autor: Blic.rs

Zabava

12.09.2018

17:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga Saše Popovića, Suzana Jovanović iako nije pred kamerama uveliko je upućena u sve vezano za "Zvezde Granda" koje će 22. septembra početi ponovo da se prikazuju na Televiziji "Prva".

Foto: youtube.com/printscreen/Iz Profila Tv Grand
Pazi šta priča... Suzana Jovanović

Međutim, Suzana veoma vodi računa šta otkriva ljudima oko sebe jer joj je suprug to strogo zabranio i novitete iz nove sezone može da obelodani samo Popović:

- Kad god Sale smisli nešto novo, prva na udaru sam ja. Pita me uvek: “Šta ti misliš, Sule, da li bi ovo prošlo kod naroda, da li ti imaš neku sugestiju, primedbu?” U većini slučajeva se brzo složimo, isto mislimo - iskrena je Suzana, koja je mišljanja da se kvalitetni pevači ponovo vraćaju u žižu interesovanja:

- Polako se vraća kultura, jedno lepo ponašanje, pre svega glas i talenat polako se vraćaju na velika vrata. Mislim da vreme pevača koji samo otvaraju usta prolazi i da polako dolazi do prezasićenja. Pevač koji izađe kao zvezda „Granda” treba da bude to u pravom smislu te reči - i da se lepo ponaša i da se lepo oblači i da lepo peva. Dakle, jedan lep paket i kada su muškarci i kada su devojke u pitanju.

Foto: instagram.com/salon_lepote_katarina
Suprugu uvek pruža podršku... Suzana i Saša

Jovanovićeva je imala dobru volju da novinarima otkrije pravila nove sezone "Zvezda Granda", ali je shvatila da to ne sme:

-  Ne znam koliko znate nova pravila, ali ne smem ja da otkrijem jer mi ode glava - istakla je ona, a onda ipak otkrila neke detalje vezane za ovo muzičko takmičenje:

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Počinju novu sezonu emisije "Zvezde Granda"... Suzana i Saša

- Ovoga puta žiri će dobiti priliku da prema svom nahođenju pravi zvezdu. A mi ćemo videti da li će se to poklopiti sa ukusom naroda. Ja sam došla da im pružim podršku i poželim sreću u narednoj sezoni. Kako mom suprugu, tako i žiriju i takmičarima. Da onako krene sve kako treba i da gospod bog da da bude srećno i berićetno - istakla je pevačica koja je dodala da do sada nije imala probleme sa suprugom jer vodi računa šta priča:

- Ja vrlo dobro pazim šta ću da kažem, tako da nisam imala do sada tih situacija.    

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading