EKSKLUZIVNO ANDREJ ATIJAS ZA REPUBLIKA.RS: NISAM TUKAO ANABELU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slučaj porodičnog nasilja koji se, navodno, u toku prethodne noći dogodio između Anabele i Andreja Atijasa, zbog čega su završili u policijskoj stanici i dalje je u žiži interesovanja. A Andrej Atijas ekskluzivno za Republika.rs dao je izjavu u kojoj je otkrio detalje sukoba do kog je, navodno, došlo između njegove supruga i njega.

RepublikaFoto: instagram.com/anabelci
Završili u policiji... Andrej i Anabela Atijas

Kako je Atijas izjavio, nije udario Anabelu već je vikao na psa, zbog čega su ga komšije prijavile:

- Nije bilo nikakvog fizičkog kontakta. Ja jesam popio, došao sam kasnije kući i bio sam glasniji jer sam vikao na psa. Komšije su, očigledno, čule viku i prijavile policiji. Kriv sam što sam vikao, ali ponavljam, došao sam kući pod dejstvom alkohola i nisam racionalno postupio. Nikada nisam, niti bih digao ruku na Anabelu, to što se piše je suludo. Blankica je u vrtću, a situacija među nama je trenutjno u najboljem redu. 

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Tvrdi da je vikao na psa, a da nije tukao Anabelu... Andrej

Podsećanja radi, Anabela i Andrej završili su u policiji kada je, navodno, pevačica prijavila slučaj jer ju je suprug ošamario. A potom se u policiji otkrilo da je Anabela ogrebala Andreja po licu. Njih dvoje su se pomirili već u policijskoj stanici i pevačica je odlučila da supruga ne tereti krivično. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading