(FOTO) Oženio se sin Bogoljuba Karića: ČUDESNO VENČANJE KSENIJE I NEBOJŠE KARIĆA NA KRALJIČINOJ PLAŽI!

Autor:

Zabava

19.08.2018

15:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica Milanke i Bogoljuba Karića, najuglednije srpske familije, danas proslavlja sklapanje braka Ksenije i njihovog sina Nebojše Karića, a ceremonija venčanja i glamurozno slavlje održava se na ostrvu Sveti Stefan u Crnoj Gori.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Venčanje Nebojše i Ksenije Karić

Nebojša Karić i njegova izabranica, lepa Ruskinja Ksenija pred mnogobrojnim članovima familije i prijateljima zavetovali su se na večnu ljubav na Kraljičinoj plaži, a zanimljivost je da je ovo prvo i jedino venčanje na tom mestu za koje tvrde da je obasjano suncem i noću i danju. Na ovom biseru Jadrana, okruženi maslinama i čempresima Kraljičine plaže, porodica Karić odlučila je da podeli svoju sreću, a Ksenija i Nebojša krunišu ljubav u prestižnom kompleksu "Aman Resort-a" u 17 časova.

Među zvanicama na svadbi godine, pored svih članova porodice Karić, prisustvuju mnogobrojni prijatelji i poslovni saradnici Nebojše Karića koji su ovom prilikom doputovali iz celog sveta, sa različitih kontinenata i iz ogromnog broja zemalja poput Amerike, Rusije, Indije, Engleske, Avganistana, Kanade, Ujedinjenih Arapskih Emirata i drugih. Mnoge istaknute ličnosti, brojne diplomate i poslovni ljudi su među gostima koji uveličavaju slavlje uvažene porodice.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Ponosni roditelji: Bogoljub i Milanka Karić

Skup zvanica iz ukupno tri hotela, u kojima je porodica Karić svojim gostima obezbedila smeštaj, počeo je već u 16 časova. Gosti su, potom, uživali uz Kvartet Unique muziku i koktel sve do 18 časova kada je započela svečana ceremonija sklapanja braka Ksenije i Nebojše.

Lep dan za poznatu familiju nastaviće se i 28. avgusta, kada će se Ksenija i Nebojša na večnu ljubav zakleti i u crkvi u Beogradu, a osim njih crkveno venčanje će imati i mladoženjine sestre – Danica Karić sa suprugom Nikolom Stoilkovićem, Jelena i Nadežda sa svojim muževima Dejanom i Goranom Lazarevićem. Na taj dan sva deca Milanke i Bogoljuba Karića imaće veliko pravoslavno, crkveno sklapanje braka što će bez sumnje usrećiti celu porodicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading