TRAŽI HITNU POMOĆ: Isidora Bjelica ponovo ima probleme sa ZDRAVLJEM!

Autor:

Zabava

17.08.2018

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spisateljica Isidora Bjelica godinama se suočava sa kancerom, a kako se spekulisalo njoj je sada bolje. Međutim, poznata književnica danas je uputila hitan apel za pomoć:

RepublikaFoto: instagram.com/isidorabjelicapajkic
Moli za pomoć... Isidora

- Hitno! Molim osobu koja živi i radi u Nemačkoj, a da je imala ili ima kancer jajnika, ili poznaje nekog ko živi u Nemačkoj, suočavao se ili se suočava sa ovom bolešću, da mi se hitno javi. Hvala unapred, Isidora - poručila je književnica, uputivši apel svima koji su u mogućnosti da pomognu da joj se jave na mejl adresu.

Foto: instagram.com/isidorabjelicapajkic
Hitan apel!

Isidora se dugo vremena lečila u inostranstvu, a kako se čini, sada se oseća bolje. S obzirom na to da nije navela za koga traži pomoć, moguće je da ovoga puta nije potrebna njoj. O svom problemu nekoliko puta je govorila i nikada nije gubila veru:

- Nažalost, kod ovako poodmakle bolesti, koja je otkrivena u 3b fazi, veoma mali broj ljudi uspe da doživi pet godina. Najčešće se dogodi da bitku za život izgube već u prvoj godini lečenja te sam beskrajno zahvalna Bogu, Svetom Nektariju Eginskom, kao i izuzetnom timu lekara, što sam još ovde. Za mene je svaki dan dobit i, kako kaže moja lekarka, retki su primeri, čak i u svetu, da neko preživi čak četiri povraćaja bolesti - govorila je Isidora ranije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading