CECA: Tužna sam, ne mogu da nađem pesme!

Autor:

Zabava

17.08.2018

05:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetlana Ceca Ražnatović priznala je da je naišao period kada ona ne može da nađe odgovarajuće pesme za svoj novi album i da je sve što joj autori nude jako loše.

RepublikaFoto: instagram.com/cecaraznatovic
Svetlana Ceca Ražnatović

Ekipa emisije "Premijera" sa TV Pink pitala je folk zvezdu kada će se konačno desiti novi album, koji publika toliko iščekuje. Ona, na žalost mnogih, nije imala pozitivan odgovor jer ni sama ne zna zbog čega nema kvalitetnih pesama i da joj se ništa ne sviđa što je do sada preslušala.

- Ne znam da li će se novi album desiti 2085. ili 2020. Ne želim ništa da obećavam. Godinu i po dana radimo na sklapanju albuma, trebalo je za ovu godinu. Sad smo prolongirali za sledeću godinu. Tužna sam što nisam našla nešto što je mene pomerilo i što sam poželela da stavim na album. Verujem u svoje saradnike - rekla je Ceca, a onda se osvrnula i na situaciju koju je njena dugogodišnja saradnica Marina Tucaković imala sa zdravstvenim stanjem:

RepublikaFoto: youtube.com/ Tv Arhiva
Marina Tucaković

- Onda sam imala taj problem, uslovno rečeno ja, ne ja, nego Marina. Imala je zdravstveni problem i nije mogla maksimalno da se posveti. Ali Marina je funkcionalna i pored tog zdravstvenog problema koji je sada mnogo, mnogo bolje. Ona je jedna lavica i jedan borac. Čula sam se i sa njom, ni ona ništa revolucionarno nije čula što bi nešto pomerilo ili bilo novo. Ne želim da bežim od svog stila i da snimam po svaku cenu. Moram da budem u tome 100 posto - završila je Ceca na temu novog albuma koji se, po svemu sudeći, neće uskoro desiti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading