VOLIM TE ZAUVEK: Gocina poruka Raši RASPLAKALA SVE!

Autor:

Zabava

12.08.2018

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako su mnogi bili skeptični kada je reč o braku pevačice Goce Tržan (44) i bubnjara Radomira Raše Novakovića (30) zbog velike razlike u godinama, njih dvoje već dugo uživaju u skladnoj zajednici.

Foto: instagram.com/gocatrzan
Slave sedam godina ljubavi... Raša i Goca

Goca i Raša sada na domaćoj javnoj sceni važe za jedan od najskladnijih parova, a bubnjar je prihvatio i pevačicinu ćerku Lenu koju je dobila u braku sa rijaliti učesnikom Ivanom Marinkovićem.

Njih dvoje prošli su kroz brojne teške trenutke, a danas obeležavaju godišnjicu ljubavi što je pevačica i javno otkrila posvetivši svom suprugu dirljive reči ovim povodom:

- Posle sedam godina pored tebe, mogu samo da ti se zahvalim na najboljim godinama mog života, na sreći i sigurnosti, na odanosti, na poverenju, pre svega na beskrajnoj ljubavi kojom me oplemenjuješ. Volim te zauvek lepi moj i dobri mužu. Uz tebe sam zauvek - napisala je Goca čime je oduševila svog supruga.

A koliko mu je ovo značilo potvrđuju reči koje je on njoj uputio pročitaviši ovu poruku:

- Ljubav si moja zauvek - odgovorio je Raša.

Tržanova i njen suprug trenutno prolaze kroz veoma teške životne trenutke budući da je njihov venčani kum Mario Trtić ubijen pre nekoliko dana. Goca je u nekoliko navrata izjavljivala da ih je vest o tragičnoj smrti prijatelja duboko potresla.

RepublikaFoto: instagram.com/mariotrtic
Nedavno su saznali za strašnu tragediju svog kuma... Goca i Raša sa kumom Mariom

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading