ANA I RASTA KRSTILI ĆERKU!

Autor:

Zabava

05.08.2018

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na prvi rođendan ćerkice Tare, pevačica Ana Nikolić i reper Stefan Đurić Rasta odlučili su i da je krste u crkvi Svete Petke na Padini.

Foto: ST/V. LUKIĆ
Veliko slavlje u porodici Đurić i Nikolić... Rasta i Ana

Familijarno okupljanje porodica Nikolić i Đurić danas se dogodilo ispred crkve, a veliku pažnju privukla je Anina mama Miljana koja je došla među prvima u lepršavoj kratkoj haljini.

Foto: ST/V. LUKIĆ
Anina mama privukla najveću pažnju... Miljana Nikolić

Ana i Rasta nisu bili preterano raspoloženi za davanje izjava medijima, te su brzo prošli pored predstavnika sedme sile.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Mala Tara je bila vesela u naručju svoje dadilje...

Ispred crkve pre i posle krštenje mogli su se čuti zvuci trube, a veliki broj prijatelja popularnog para prisustvovao je ovom činu. Interesantno je da je među zvanicama bio i sin pokojnog Sinana Sakića, Alen koji je došao u svojstvu Rastinog prijatelja.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Došao na krštenje Rastine ćerke... Alen Sakić

Ni Anin brat Marko nije propustio ovaj važan dan u životu njegove sestre, te je krštenju prisustvovao sa suprugom Milicom koja se nedavno porodila i na svet donela njihovog sina Konstantina.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Nedavno su postali roditelji sina Konstantnina... Marko i Milica Nikolić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
TANJA

05.08.2018 23:41

Zaista se previse pise o ovom paru i njihovom detetu.Ko da su rodili princezu.A mama Ane Nikolic izgleda bolje od nje.I pored silnih silikona koja Ana ima.