Nata se preselila u Novi Sad!

Autor: G. D.

Zabava

04.08.2018

05:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Nataša Bekvalac odlučila je da napusti Beograd i da se na neko vreme preseli u svoj rodni grad Novi Sad.

RepublikaFoto: e-stock
Nataša Bekvalac

Kontroverzna zvezda spakovala je svoje stvari i pre nekoliko dana uselila se u iznajmljen stan u mirnijem delu grada, a roditelji su joj prve komšije.

Pevačica ima strah da će joj Luka praviti probleme kao i neki od njegovih prijatelja, pa je napustila srpsku prestonicu

Nakon užasnog perioda koji je preživela rešila je da odmah mora da se preseli iz Beograda, tvrdi nedeljnik Svet.

- Pokušala je da ostane u prestonici, ali nije išlo. Veliki je pritisak ovde za nju. Ima strah da će negde sresti Luku, a velika je verovatnoća jer je on neko ko se non-stop kreće po gradu. Takođe, ide septembar i kreće Hanina škola, a Nataša je donela definitivnu odluku da je Novi Sad pogodniji za podizanje i školovanje dece. Našla je predivan stan u blizini Dunavskog parka, gde će njena deca bezbrižno odrastati - kaže izvor za ovaj list i dodaje:

RepublikaFoto: e-stock
Luka Lazukić

Olakšanje za Natu je to što joj u Novom Sadu žive roditelji, koji će joj pomagati oko dece

- Olakšanje za Natu je to što joj u Novom Sadu žive roditelji, koji joj nesebično pomažu oko dece, pa ona može da se posveti poslu i karijeri. Takođe, njen salaš je samo nekoliko minuta kolima od stana. Ipak, naš izvor tvrdi da je najveći razlog zbog kojeg se preselila taj što se više ne oseća bezbedno u Beogradu - kaže dalje izvor.

Pevačica će svake srede dolaziti u Beograd da vodi dete u Centar za socijalni rad kako bi ga Luka Lazukić video na pola sata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading