Majka Darka Lazića otkrila šta joj je sin rekao NAKON PUCNJAVE

Autor: blic.rs

Zabava

02.08.2018

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roditelji Darka Lazića potreseni su nakon incidenta koji se sinoć dogodio u Grockoj, a prilikom kog je pevač napadnut i pretučen, i priznaju da su uplašeni za njegovu bezbednost.

Foto: instagram.com/darkolazicofficial
Darko Lazić

Darko Lazić i njegov menadžer Miljan Vračević sinoć oko 22.45 napadnuti su od stane nepoznatih mladića koji su im naneli telesne povrede, prskali ih suzavcem, a zatim i iz pištolja ispalili dva projektila u vazduh. Obojica su nakon napada prevezeni na VMA, a novinari su danas posetili porodični dom Darka Lazića u Brestaču.

- Darko je u Beogradu, još ne znamo šta se tačno desilo. Policija nije bila kod nas, niko nas nije kontaktirao, osim što nam se Darko javio i rekao da je sada sve u redu, da je dobro i da će se javiti novinarima kasnije, samo malo da se odmori - rekla je pevačeva majka Branka.

- Naravno da sam uplašena za njega posle ovoga. Znam da se i ranije pisalo da je bio akter incidenata, ali to nije istina. I njegova baka je veoma potresena zbog svega toga. Mi još ni ne znamo tačno šta se desilo, čula sam samo da je poliven suzavcem. Rekao nam je samo da nije istina baš sve što se pisalo, da će nam sve ispričati kada dođe ovde malo kasnje i da se ne nerviramo - uzrujana je Darkova majka.

Kako se navodi iz policije, sumnja se da su razlog napada neraščišćeni računi, međutim Branka Lazić tvrdi da njen sin nije imao problema ni sa kim.

- On ni sa kim nije imao problema, ne znam zaista ko bi to mogao da mu uradi i ko bi mogli da budu ti momci - kaže ona.

Na pitanje da li će posle ovakvog napada angažovati obezbeđenje, Darkova majka kaže:

- Ništa ne znam dok ne budemo pričali sa Darkom i dok on ne kaže šta će i kako će dalje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading