(PAPARACO) NIGDE GLAMURA: Ovako se Miroslav Ilić vraća s nastupa!

Autor:

Zabava

29.07.2018

05:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I dok mlađe kolege Miroslava Ilića lete biznis klasom i obučeni su kao da idu na crveni tepih kada odlaze ili dolaze s tezgi u inostranstvu, proslavljeni "slavuj iz Mrčajevaca" se vraća poput mnogih običnih građana sa svog nastupa.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ/Promo foto
Neprimetan... Miroslav Ilić

Miroslava je paparaco portala "Republika.rs" uslikao na aerdoromu u Podgorici dok čeka let za Beograd, a osim što je izgledao poput svih drugih građana on se tako i ponašao.

RepublikaFoto: Republika.rs
Čeka red za svoj let... Ilić

Bez pompe i jednostavno obučen, Ilić je sedeo sasvim sam sa jednim rancem pored sebe, čekajući svoj let. S druge strane, njegove kolege vrlo često sve obaveste o svojim odlascima na tezge selfijem ili čak fotografijom na instagramu. A Miroslav se, za razliku od njih, trudio da bude što manje upečatljiv, ipak, mi smo ga prepoznali. 

RepublikaFoto: Republika.rs
Sam sa svojim rancem... Slavuj iz Mrčajevaca

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Marija

30.07.2018 09:03

Tako i treba,putovati kao obican gradjanin.Ima glas..hitove i traje godinama. Ovi mladji ...u nedostatku "glasa"rade selfije...prokazuju na drustvenim mrezama...instant pjevaci???????