SINIŠA MIHAJLOVIĆ bio na nastupu poznatog pevača, A ONDA JE IZBILA TUČA!

Autor: Telegraf.rs

Zabava

20.07.2018

14:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati pevač Peđa Medenica poznat je po dobroj atmosferi koju pravi na svojim nastpuma, međutim, nedavno je imao i ozbiljan peh. Naime, tokom nastupa u jednoj diskoteci u Budvi, nekoliko momamaka u jednom separeu je započelo tuču koju ni obezbeđenje nije moglo da prekine, a među gostima u klubu bio je i proslavljeni fudbaler Siniša Mihajlović.

 

A post shared by Pedja Medenica (@medenica_pedja) on Apr 12, 2018 at 5:38pm PDT

Kako navodi očevidac ovog nemilog događaja, sve se odigralo u 3.30 časova ujutru kada je Medenica svoj nastup privodio kraju, kada su se u jednom separeu potukli momci iz Nikšića:

- Sve se desilo oko 3.30 posle ponoći. Klub je bio pun, Peđa je stvarno napravio sjajnu atmosferu. Međutim, tuča je sve pokvarila. Bilo je strašno za gledati! U jednom trenutku je jedan muškarac bio na podu dok ga je njih petoro šutiralo i udaralo. Drugom momku je glava bila rascepana...

 

A post shared by Pedja Medenica (@medenica_pedja) on Mar 2, 2018 at 2:15pm PST

Izvor sa mesta događaja otkrio je da se incident nastavio i van diskoteke:

- Užasno je bilo! Posle nekoliko minuta uspeli su da izbace napolje problematičnu ekipu, ali se tuča nastavila i napolju.

A osim ovih momaka i neki istaknuti gosti su momentalno napustili lokal:

Foto: Tanjug/AP
Preselo mu... Siniša Mihajlović

- Siniša Mihajlović se sa društvom provodio u prvom separeu do Peđe i bine, ali je momentalno, čim je izbačena ekipa koja se potukla sa obezbeđenjem, napustio klub.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading