Nešto je zgrešio?! BRENIN SIN SAM PLAĆA KREDIT ZA STAN!

Autor: blic.rs

Zabava

20.07.2018

10:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Živojinović, sin Lepe Brene, pre pola godine je odlučio da napusti porodičnu kuću na Bežanijskoj kosi u kojoj je živeo sa roditeljima i bratom, te je odlučio da se potpuno osamostali.

Foto: instagram.com/stefanzivojinovic
Rešio da ode iz porodične kuće: Stefan Živojinović

Porodica Živojinović veoma je uspešna u poslovima kojima se bavi i poznata je po svojim materijalnim bogatstvima.

Ipak, Stefan se izgleda i nije nešto ovajdio, budući da je stan u koji se nedavno preselio kupio pomoću kredita koji sam otplaćuje.

-Nisam više kod kuće sa njima, ja sad živim sam, već nekih šest meseci. Kupio sam stan, pa ga polako isplaćujem. Roditelji su me podržali u tome da odem. Normalno da sam se osamostalio, ko će više da živi sa roditeljima - potvrdio je Stefan Živojinović, koji sada ima 26 godina. 

Inače, cela Stefanova porodica je trenutno na odmoru. Lepa Brena, Boba, Filip i Aleksandra Živojinović već uveliko se brčkaju u Crnoj Gori, međutim, on još ne planira letovanje.

Da li je ovo  Brenin unapred osmišljen metod odgajanja sinova ili su po sredi neke porodične nesuglasice, ostajem nam da saznamo.

RepublikaFoto: Instagram.com/lepabrenaa
Brena i Boba

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading