Emina na lečenju: PORODICA ZABRINUTA!

Autor:

Zabava

19.07.2018

05:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emini Jahović narušeno je zdravstveno stanje zbog gubitka velikog broja kilograma. Kako Srpski telegraf saznaje, pevačica se mesecima borila sa ovim problemom, te je odlučila da ode na ispitivanja i potraži stručnu pomoć.

RepublikaFoto: instagram.com/yaemina
Smršala zbog stresa... Emina Jahović

Eminino narušeno zdravlje najviše je uplašilo njenu majku i brata Mirsada, koji je Eminu poslao u Englesku na lečenje.

Naime, po navodima izvora, Jahovićka je nedavno boravila u jednoj od najprestižnijih klinika u Londonu, gde je obavila sve neophodne analize i gde joj je tim stručnjaka postavio dijagnozu i odredio terapiju.

- Mirsad je bukvalno rezervisao termin u klinici i kupio joj kartu. Nije više mogao da gleda kako Emina gubi kilograme. Poznato je da je ona i ranije imala problema sa varenjem, te da su oscilacije u njenoj kilaži bile evidentne, a sada su postale zabrinjavajuće. Emina je gotovo posle svakog jela imala mučnine i nije mogla da vari unetu hranu. Stres koji je imala oko razvoda sa Mustafom samo je pogoršao stanje i ona je izgubila skoro 10 kilograma za mesec dana. Želudac je jednostavno počeo da joj odbija hranu i stanje je postalo alarmantno - govori dobro obavešten izvor.

 

After sports lunch with bro #family #brotherlove #saturday #joysoflife

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on Nov 25, 2017 at 3:39am PST

Pop zvezda je zbog naglog gubitka kilograma nedavno boravila u jednoj klinici u Londonu, gde joj je tim stručnjaka prepisao terapiju, tvrdi izvor

Kako dalje saznajemo, Emina se u poslednje vreme žalila i na česte nesvestice, što je njenoj majci bio znak da treba da je natera da ode u London i posluša brata. Prema tvrdnjama upućenih, pregledi u Londonu su pokazali da Emina ima poremećaj u ishrani i prepisana joj je adekvatna terapija. Stručnjaci su je upozorili da mora da jede često i pomalo i da tako navikava želudac na hranu, a sa većim unosom hrane i kilogrami će se povećati. Pevačica je prihvatila savete lekara, ali je nastavila sa jakim treninzima, što i nije preporučljivo u njenom slučaju.

RepublikaFoto: instagram.com/eminajahovic
Nakon razvoda počela da gubi i kilograme... Emina i Mustafa

 Stres koji je imala oko razvoda sa Mustafom samo je pogoršao stanje, te je izgubila skoro 10 kilograma

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli pozvali smo pevačicu, ali do zaključenja broja nije odgovarala na naše pozive i poruke.

Podsećanja radi, Emina je nedavno okončala brak sa Mustafom Sandalom i prošla je kroz izrazito stresan period u životu, koji se, sudeći po okolnostima, očigledno odrazio i na njeno zdravstveno stanje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading