EDITA ŽESTOKO OPLELA PO LUNI

Autor: informer.rs

Zabava

18.07.2018

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Edita Aradinović nije imala milosti za svoju rođaku Lunu Đogani koja je u rijalitiju "Zadruga" bila u vezi sa oženjenim Slobom Radanovićem!

 

 

@modianica_shoes @alme_couture ?

A post shared by EDITA (@editaaradinovic) on Jun 28, 2018 at 2:32pm PDT

Aradinovićeva je priznala da je najmanji problem kada nekome nisi prvi u životu, već da je mnogo strašnije kada rušiš odnos koji su dvoje ljudi gradili godinama.

 

RepublikaFoto: dailymotion.com
Luna Đogani

- Ne bih volela nikada da sam nekom druga. Bio bi mi povređen ego, koji svi mi imamo. Međutim, najmanji problem bi u celoj priči bio to što nekom nisi prva. Mnogo je strašnije što nekom rasturaš brak, staješ između supružnika i rušiš nešto što su godinama gradili. Bez obzira na to što smo sestre, meni je ona nebitna, kao i njeno mišljenje. Ne zanima me šta izjavljuje. Jednostavno, nemam komentar za bilo šta što kaže. Stvarno imam preča posla u životu, a to je da na prvom mestu uredim svoj život - rekla je Edita.

Kako će Luna prokomentarisati reči njene sestre, preostaje da saznamo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mika

18.07.2018 14:42

EDITA ŽESTOKO OPLELA PO LUNI. Trebala jos zesce i pre 9 meseci.

Odgovori 15 0