Indi poručila Editi: KADA BUDEŠ DOBRA OTVORIĆU TI VRATA!

Autor: blic.rs

Zabava

17.07.2018

19:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Indira - Indi Aradinović nazvala je Editu “lažnom sestrom” i naglasila da joj njeno mišljenje nije bitno. Sa druge strane, Edita je blokirala Indi na svim društvenim mrežama.

 

?

A post shared by INDY Singer (@indy_ara_indira) on Jul 14, 2018 at 3:33am PDT

Sukob Indi i Edite eskalirao je kada je mlađa sestra na društvenim mrežama objavila novi Indirin spot za numeru “Gledaj me” i napisala “Bravo, nešto najbolje do sada”. Ovaj potez nikako se nije svideo Indiri, pa je napisala sledeće:

- Zamolila bih svoju lažnu sestru Editu da ne postavlja moj spot na stori. Shvatam njenu potrebu da pohvali moj rad, ali njeno mišljenje mi i te kako nije bitno sada. Ona zna zašto to pišem. S obzirom na to da me je blokirala na istoj mreži od 2017. godine bez objašnjenja, smatram da je podrška suvišna i lažna jer od njenog ulaska u TLZP nisi mogao nos da joj dotakneš. Vrlo tužno što neko nešto radi da bi ispoštovao norme biznisa. Kakva si u privatnom, takva budi i u poslovnom svetu. Uvek ista i iskrena, vaša Indi - napisala je pevačica na svom profilu na Instagramu.

 

Ako neko pita...... @nsport_nfashion #puma

A post shared by EDITA (@editaaradinovic) on Jul 2, 2018 at 11:44am PDT

- Moj komentar na storiju će stajati dok ne istekne i posvećen je njoj. A nova pesma je posvećena mojoj publici. Stojim iza svega što sam napisala na društvenim mrežama. Mi nismo ni u kakvoj svađi. Istina je da ne pričamo, osim kada se sretnemo na slavljima, svadbama ili, ne daj bože, treba da javimo za neki smrtni slučaj. Nju ćete morati da pitate zašto me je te godine blokirala, jer ja zaista ne znam. Tada sam bila šokirana kada sam videla da me je blokirala, ali mi ponos nije davao prostora da je pitam zašto je to uradila. Ona najbolje zna zašto neke stvari radi. Ne samo to, nego sve izvan toga, kada je u pitanju naš odnos - kaže Indira Aradinović.

Na pitanje zbog čega i dan-danas ne pričaju, kaže:

 

??

A post shared by INDY Singer (@indy_ara_indira) on Jun 12, 2018 at 10:46am PDT

- Ljubav gajim samo prema dobrim ljudima. Ja želim ljubav od dobrih ljudi, a ona kada bude smatrala da je dobra, neka dođe, ja ću da joj otvorim svoja vrata. Nisam joj zatvorila vrata. Iza svega toga stoje neke druge privatne stvari, ovo je samo za javnost. Ja sam dovoljno toga rekla. Nema tu izvinjenja, nismo mi tu da se izvinjavamo, ni ona meni, ni ja njoj. Tako je kako je. Odnosi su zategnuti i nerazjašnjeni. Meni je verovatno pukao film kada sam to morala javno da objavim. Verovatno je ona u nečemu preterala, e sad u čemu, to ona najbolje zna i vreme će pokazati. Nas je dve u ovom odnosu, ne treba samo ja da pričam o tome. Ako kaže istinu, aplauz. A ako ne kaže istinu, opet aplauz - završava Indi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading