ALKOHOL I POSNA HRANA: Ovako mršave PEVAČI!

Autor: Blic.rs

Zabava

17.07.2018

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Estradni umetnici odavno su shvatili da je njihov fizički izgled veoma važan i neprestano brinu o svojoj kilaži. Međutim, pojedinci rade neverovatne stvari, i jedu čudnu hranu kako bi smršali, dok neki čak i post koriste u svrhu mršavljenja.

Foto: Promo foto
Smršala pa zatrudnela... Goga

Među onima koji su smršali tokom posta su Goga Sekulić i Aco Pejović.

Goga Sekulić smršala je više od 15 kilograma zahvaljujući boksu, prapravilnoj ishrani i postu.

Aco Pejović je skinuo 11 kilograma zahvaljujući ishrani koja sadrži ribu i povrće. Redovno posti, ali se ne odriče čaše crnog vina.

Foto: e-stock/KOBRA
Posti redovno... Aco Pejović

S druge strane, neke pevačice isključivo se hrane sirovom hranom, jedna od njih je Katarina Grujiić, mlada pevačica koje je zarad dobrog izgleda pristala na brojna odricanja, među kojima je i konzumiranje ovakve ishrane.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Voli sirovinu... kaća Grujić

Istom vrstom ishrane do savršne linije siže i Ana Bekuta koja je pre izvesnog vremena uvidela da ima višak kilograma i odlučila je da se posveti sebi.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Promenila način ishrane... Ana Bekuta

Ni Nataša Bekvalac ne prepušta svoju kilažu slučaju, naime pevačica je svoju ishranu svela na konzumiranje mesa, jaja i povrća, dok je pevačica Ivana Peters, nakon srčanih tegoba koje je imala, prešla na vegansku ishranu kojom je snizila holesterol i poboljšala krvnu sliku.

Foto: ST/N. MANDIĆ
Smršala baš... Nataša Bekvalac

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
branko

17.07.2018 10:24

Natasa Bekvalac smrsala pa zavrsila u bolnici u Crnoj Gori.

JME

17.07.2018 15:22

Veganska ishrana - kakva je to glupost i koja budala je to izmislila. 'VEGAN DIET' u engleskom jeziku nije nista drugo nego post ili posna ishrana, a 'VEGAN (person)' je isposnik . Muka mi je vise od seljakanja i skrnavljenja srpskog jezika. Uopste je nepotrebo da se izmisljaju novi englicizmi i strani termini kada u srpskom jeziku recnik postoji duze nego sto postoji Novi Svet.