Veljko se hvali Veričinom guzom!

Autor: D. L.

Zabava

17.07.2018

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Modna kreatorka Verica Rakočević otputovala je u Grčku na odmor sa suprugom Veljkom Kuzmančevićem, koji se na svom Fejsbuk profilu pohvalio slikom svoje supruge u bikiniju, koja žari i pali u 70. godini!

 

Ljubav... igra medveda ?? @verica.rakocevic

A post shared by Veljko Kuzmancevic (@veljkokuzmancevic) on Apr 26, 2018 at 12:52pm PDT

Naime, dizajnerka je još jednom pokazala da su godine za nju samo broj, te i da joj na vitkoj liniji mogu pozavideti mnogo mlađe žene. Veljko je na društvenoj mreži objavio fotografiju kojom je pokazao koliko se ponosi izgledom svoje supruge Verice, koja je i od njegovih pratilaca dobila pregršt pozitivnih komentara.

Rakočevićku je suprug slikao dok pozira u vodi u crvenom bikiniju

- Moja riba "riba" Vera - napisao je Kuzmančević u opisu slike na kojoj Verica pozira u vodi u crvenom bikiniju, a s obzirom na to da je okrenuta leđima, njena zadnjica izbila je u prvi plan.

 

Moja riba "riba" Vera ?‍♀️?❤️????

A post shared by Veljko Kuzmancevic (@veljkokuzmancevic) on Jul 13, 2018 at 11:25pm PDT

Rakočevićka i njen suprug ove godine ponovo tokom odmora borave u svom kamperu, međutim, izgleda da ne prija baš uvek Verici takvo putovanje, s obzirom na to da se jednom u javnosti požalila da je imala problema zbog vožnje u njemu.

- Posle ludačke vožnje brodom danima, probudila sam se skoro nepokretna. Sada pevam "Bolje biti pijan nego star" - našalila se tom prilikom kreatorka na svoj račun.

Inače, Verica se nikada nije obazirala na predrasude i prozivke zbog toga što je sa muškarcem koji je od nje mlađi 35 godina, govoreći da njihova ljubav ne poznaje granice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading