Do srede će mu stvari biti izbačene: DARKO KOSTIĆ OSTAJE BEZ STUDIJA!

Autor: blic.rs

Zabava

16.07.2018

17:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na prozorima dojučerašnjeg studija Darka Kostića, u samom centru Beograda, osvanuo je natpis da je lokal za izdavanje.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Darko Kostić

Modni studio Darka Kostića uskoro će biti iseljen, stvari izbačene i čeka se novi zakupac. Kako je potvrdila vlasnica prostora na ekskluzivnoj lokaciji, u Ulici Banović Strahinje, u pitanju je stan, koji je Kostić koristio kao studio.

Očigledno je da dok je on u zatvoru, u njegovom odsustvu nema ko da plaća najam, te će do srede Kostićeve stvari biti izbačene.

Novi zakupac za ovaj prostor će morati da izdvoji 700 evra samo za rentu, i da račune plaća zasebno.

Na pitanje da li je neko od Kostićevih članova porodice došao da izmiri dugove, i da nastavi da plaća kiriju, vlasnica lokala nejasno je rekla "da se nisu dobro dogovorili".

- Jeste, on je bio prethodni zakupac, lokal će biti useljiv od srede. Meni je ružno da ja sad nešto pričam kad je on u zatvoru, bolje pitajte porodicu – rekla je ona ukratko.

Podsetimo, kreator Darko Kostić optužen je za napastvovanje dva mladića, od kojih je jedan maloletan, zbog čega je protiv njega pokrenuta istraga, i uhapšen je krajem juna. Tada mu je određeno zadržavanje od 30 dana. Po rečima Kostićevog advokata, on se oseća dobro i u ćeliji ponaša mirno.

- Kao i kada je Kostić tek stigao u Centralni zatvor, uprava zatvora je posvetila posebnu pažnju njegovoj bezbednosti, odnosno gde će i sa kim biti smešten, s obzirom na sprecifičnost i težinu dela za koje se sumnjiči. On je sve vreme pod budnim okom stražara, koji paze da ne bude izložen nasilju - saznaje izvor "Blica".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading