Vidić ponovo napada: ZA KARLEUŠIN VITAK IZGLED POBRINUO SE HIRURG?!

Autor: blic.rs

Zabava

16.07.2018

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kreator Saša Vidić oduvek je važio za javnu ličnost britkog jezika, od čijeg suda zaziru mnoge pevačice.

 

 

#pinkovezvezde #finale @rtvpinkofficial #live #music

A post shared by Sasa Vidic (@vidicsasa) on Jul 8, 2017 at 1:35pm PDT

Ne samo da je nemilosrdan kada je oblačenje i stil zvezda u pitanju već i njihovo ponašanje. Sreli smo ga na jednom gradskom događaju, za koji su pozivnice imale Tijana Ajfon, Goga Sekulić i Marina Visković.

 

- Tijanu sam video, obučena je standardno kada je ona u pitanju, ali ima neku lepu boju tkanine na sebi. Što se tiče stila, to svako u skladu sa svojim pozivom se oblači. Goga se obukla fino, dok je Marina uvek dobra mačka i riba. Njoj stilista ne treba, ona se bolje sama sredi.

 

Daru Bubamaru često prozivaš, ali da li si čuo da je napunila Beogradsku arenu?

 

- Baš me briga za Daru, ona je ostala mrtvo slovo na papiru. Toliko je digla buke i halabuke oko svog koncerta u Areni, a na kraju đo*a. Niko mi nije rekao da je bio spektakl, a nemoguće da baš niko ko je bio tamo nije video to. Ona je bezveze, ne znam njene pesme. Ne slušam nikoga ko peva narodnjake.

Nemilosrdan si i prema Jeleni Karleuši. Kako ti sada izgleda jer se, kako kažu, stesala?

- Mršavija je oko stuka, uložila je u to i ja podržavam kada neko plati operaciju koja ima efekta.

 

?

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Jul 12, 2018 at 9:54am PDT

 

Sa kim trenutno sarađuješ od pevačica?

- Više ne radim estradu, radim klijente koji su fini i potpuno drugačiji. Radio sam fudbalski savez Srbije sada kada su bili u Moskvi. Da se razumemo, nisam radio sportsku opremu već odela za te momente kada su se pojavljivali van terena u tom promotivnom delu. Radio sam za fudbalere i čitav tim.

I, sa kim je lakše raditi. Sa njima ili sa pevačicama?

- Oni su za pevačice teška gospoda jer količina para ti određuje uvek znanje. Ne govorim ja sada da su oni intelektualci, ali putuju i edukuju se, a ove naše ne putuju. Šta će im onda lova da naprave kuću ili vilu. Šta će im to, to je besmisleno. Ako ne putuješ, ne postojiš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading