ZALUTALA? Seka otišla na EXIT pa se ČUDNO PONAŠALA!

Autor:

Zabava

16.07.2018

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetlana Aleksić poznatija kao Seka godinama se bavi izvođenjem folk muzike, a sinoć se obrela na "Exit-u".

Foto: instagram.com/seka_aleksic
Da se zna... Seka bila na Exit-u

Pevačica je bila, malo je reći, egzaltirana onim što je videla, a najpre je bila na nastupu mladog di-džeja Martina Gariksa, a potom i u "Dens Areni" gde je slušala popularni sastav "Tale of us". O tome svedoče na destine snimaka koje je napravila. Delovalo je kao da Seka prvi put čuje ovu vrstu muzike, a iako nije mnogo igrala, Aleksićeva nije skidala osmeh s lica. Ipak, zanimljivo je da je Seka propustila nastup planetarno popularnog di-džeja Dejvida Gete, budući da je posle Gariksa na glavnoj bini on puštao muziku. Razlog za to je možda "danak neiskustvu" koji je folk pevačica platila ne znajući raspored nastupa.

Foto: instagram.com/seka_aleksic
Nisu znali šta ih je snašlo... Seka i Veljko

Ni njen suprug Veljko nije preterano uživao u muzici te je bilo očigledno da je i za njega ovo bilo, što bi naš narod rekao, "špansko selo". Međutim, Seka se potrudila da svojim fanovima dočara atmosferu sa popularnog festivala pa se pronašla u ulozi snimatelje i zabeležila veliki broj kadrova. 

RepublikaFoto: instagram.com/seka_aleksic
Snimala celo veče... Seka

Ipak, važno je da je pevačica poslušala nešto što nije folk, pa možda malo i promeni muzički pravac i posveti se proizvodnji kvalitetnije muzike. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading