Jovana Nikolić Mišković se vraća na scenu!

Autor:

Zabava

15.07.2018

05:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon duge diskografske pauze, Jovana Nikolić Mišković vraća se na muzičku scenu novim singlom "Dobar si". Pop zvezda koja se povukla nakon što je imala hit album kako bi se posvetila braku i majčinstvu odlučila je da ne odustane od svoje najveće ljubavi - muzike.

Foto: Promo foto
Jovana Nikolić

Ona je sa ekipom od preko 100 ljudi prošle nedelje snimala spot u Deliblatskoj peščari za pesmu "Dobar si", koju je za nju uradila Leontina, inače autor njenog najvećeg hita "Moli, moli".

- Uzbuđena sam zbog ovog projekta. Pesma "Dobar si" je prava letnja himna, a za jesen sam sačuvala jednu prelepu baladu. Spremam album i odlučna sam da više nikada ne pravim ovako dugačke pauze pošto bez muzike ne mogu da živim - kaže Jovana. 

Jovana u spotu ima i zahtevnu koreografiju za koju je bio zadužen Ivan Mileusnić, što je još jedan znak da se pošteno potrdila da sve izgleda kako treba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading