Didi J otišla na odmor, puni baterije za rijaliti!

Autor:

Zabava

13.07.2018

09:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dijana Janković, poznatija kao Didi J, nakon što je svojim pesmama, scenskim nastupima i izvanrednim modnim kreacijama privukla pažnju publike u Evropi, sve više osvaja Ameriku, stiče fanove, a priprema se i veliki američki rijaliti program, nakon čega će postati velika zvezda američke muzićke pop scene!

Foto: instagram.com/didijofficial
Dijana Janković

Ova mlada pevačica koja publiku uvek ostavlja bez daha novitetima i visokobudžetnim muzičkim spotovima, rešila je da posle mnogo putovanja i poslovanja da sebi malo oduška u Crnoj Gori, gde uživa na svojoj jahti u Budvi, koju inače građani Budve veoma lako porepoznaju po njenom inicijalu ,, DJ''. Za crnogorsko primorje se odlučila zbog njoj dragih prijatelja i poznatog okruženja.

 

A post shared by DIDI J official (@didijofficial) on Jun 16, 2018 at 1:47pm PDT

Ono o čemu svi svetski i domaći mediji pišu jeste njena saradnja sa svetski priznatim producentima, muzičarima, pevačima. Ovih dana je aktuelna tema vezana za njeno pojavljivanje u američkom rijaliti šou programu, putem kojeg je na korak svog vrhunca u radu i stvaralaštvu. Poznato je da je dugo razmišljala da li da prihvati ponudu produkcijskih kuća koje realizuju televizijski format te vrste. Dvoumila se, ali na radost publike, a i medija, prilikom ponude ozbiljnog , velikog honorara i mogućnosti da se približi tom svetu šou biznisa, pristala je, jer kako smatra, desiće se veliki preokret u njenoj karijeri.

Tokom odmora na budvanskoj rivijeri razmisliće o mnogim svojim predstojećim aktivnostima, ali i prepustiti čarima ovog sunčanog vremena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading